LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linnea Henriksson har blivit mamma – orden efter förlossningen

18 apr, 2019 
Linnea Henriksson och Wille Alin har fått sitt första barn. En son.
Artisen Linnea Henriksson har blivit mamma för första gången! I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av den glada nyheten och informerar sin följare om att både hon och sonen mår bra efter förlossningen.
Annons
Linnea Henriksson hyllas efter ärliga bilden efter graviditeten: ”Powerkvinna”Brand logo
Linnea Henriksson hyllas efter ärliga bilden efter graviditeten: ”Powerkvinna”

Linnea Henriksson, 32, är den folkkära artisten som slog igenom i TV4:s succéprogram Idol 2010, och i höstas var hon aktuell i kanalens andra succé Så mycket bättre. Hennes tolkningar av de andra artisternas låtar har efter programmet hyllats av både andra artister och massor av lyssnare.

Men det var inte bara en uppskattad medverkan i Så mycket bättre som stod för glädjen i Linnea Henrikssons liv i höstas.

Mitt under i Så mycket bättre delade hon med sig av den glada nyheten om att hon och sambon Wille Alin, 32, väntade barn. Samtidigt meddelande hon att hennes turné Gläns över sjö och Grand som under vintern hölls på Grand Hotel inte skulle fortsätta under våren, av förklarliga skäl.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Grand hade ingen discokula så vi fixade en egen. Premiär på fredag och tipz, haffa de sista biljetterna NU för det blir ingen vårturné av obvious reasons”, skrev Linnea Henriksson i bildtexten i ett inlägg på Instagram där hon avslöjade att hon hade en liten bebis i magen.

Annons

Linnea Henriksson om babylyckan

Nu har den lilla kommit till världen. Linnea Henriksson delar med sig av en bild från sjukhuset där hon har sin bebis i famnen.

Vill bara säga att jag och mina killar mår bra, stor som liten. Hörs igen lite senare”, skriver Linnea Henriksson i inlägget på Instagram när hon delar den glada nyheten.

Bland kommentarerna i kommentarsfältet till inlägget grattas hon av många. Bland annat av andra artistkollegor och kändisar.

Åhhhh GRATTIS FINA!!!”, skriver Miss Li.

Grattis finaste”, skriver Tove Styrke.

GRATTIS!!!”, skriver Kristian Luuk.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons