Artikeln innehåller reklamlänkar

Linnea Henriksson har blivit mamma – orden efter förlossningen

Linnea Henriksson och Wille Alin har fått sitt första barn. En son.

Artisen Linnea Henriksson har blivit mamma för första gången! I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av den glada nyheten och informerar sin följare om att både hon och sonen mår bra efter förlossningen.
Linnea Henriksson hyllas efter ärliga bilden efter graviditeten: ”Powerkvinna”
Slå på ljud

Linnea Henriksson, 32, är den folkkära artisten som slog igenom i TV4:s succéprogram Idol 2010, och i höstas var hon aktuell i kanalens andra succé Så mycket bättre. Hennes tolkningar av de andra artisternas låtar har efter programmet hyllats av både andra artister och massor av lyssnare.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men det var inte bara en uppskattad medverkan i Så mycket bättre som stod för glädjen i Linnea Henrikssons liv i höstas.

Mitt under i Så mycket bättre delade hon med sig av den glada nyheten om att hon och sambon Wille Alin, 32, väntade barn. Samtidigt meddelande hon att hennes turné Gläns över sjö och Grand som under vintern hölls på Grand hotel inte skulle fortsätta under våren, av förklarliga skäl.

Grand hade ingen discokula så vi fixade en egen. Premiär på fredag och tipz, haffa de sista biljetterna NU för det blir ingen vårturné av obvious reasons”, skrev Linnea Henriksson i bildtexten i ett inlägg på Instagram där hon avslöjade att hon hade en liten bebis i magen.

Linnea Henriksson om babylyckan

Nu har den lilla kommit till världen. Linnea Henriksson delar med sig av en bild från sjukhuset där hon har sin bebis i famnen.

Vill bara säga att jag och mina killar mår bra, stor som liten. Hörs igen lite senare”, skriver Linnea Henriksson i inlägget på Instagram när hon delar den glada nyheten.

Bland kommentarerna i kommentarsfältet till inlägget grattas hon av många. Bland annat av andra artistkollegor och kändisar.

Åhhhh GRATTIS FINA!!!”, skriver Miss Li.

Grattis finaste”, skriver Tove Styrke.

GRATTIS!!!”, skriver Kristian Luuk.

LÄS MER: Glädjebeskedet efter succén i TV4: Linnea Henriksson väntar barn

LÄS MER: Stor golvad av Linnea Henrikssons Så mycket bättre-tolkning

LÄS MER: Kändisarna avslöjar: Så träffade vi kärleken

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN