Linnéa Claesons kärleksbesked under Let’s dance: ”Nykär”

Let's dance-deltagaren Linnéa Claeson om nya kärleken.
Den högaktuella debattören Linnéa Claeson berättar om nya kärleken efter Let's dance. ”Jag är nykär”, säger hon.
Annons

Linnéa Claeson, 27, är sedan tidigare känd som handbollsproffset, som efter karriären i Danmark valde att lägga mer fokus på sin karriär som debattör där hon driver frågor om bland annat trakasserier och jämställdhet. Linnéa är en av deltagarna av Let’s Dance 2019, där hon är en favorit bland juryn.

Hon har tidigare berättat att hon dagligen får ta emot mord-, våldtäkts- och kidnappningshot på sociala medier, men hoten har blivit allt fler sedan hon blev klar för TV4:s Let’s dance.

– Ju mer jag syns desto mer ökar det, hatet, berättar Linnéa för Expressen. 

Hon berättar att situationen bara blir värre desto mer hon exponeras. Att det skulle eskalera av att medverka i Let’s dance visste hon, men trots det tycker hon ändå att det är tufft när det väl kommer.

– Man blir ledsen och förbannad, men samtidigt så har jag en skyddsmekanism för hur jag ska deala med det. För det här är mitt liv och min vardag, fortsätter hon.

Trots hoten försöker Linnéa hålla huvudet högt, och hon får mycket stöd från resterande deltagare.

Linnéa Claeson om nya kärleken

I veckans program av Let’s Dance var temat att visa en ny sida av sig själv. Då valde Linnéa Claeson att visa upp en mer kärleksfull och nykär sida. För Hänt berättar hon nu om den nya kärleken.

– Jag är nykär i hela den här grejen med Let’s Dance och i hela gänget, vi har så roligt tillsammans. Men sedan finns det ju kanske någon speciell också, men det vill jag inte avslöja riktigt än, säger Linnéa Claeson till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Peter Wixtröm

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…