Så lever Linn Regild efter Bonde söker fru – berättar om kärleken

Pär Johansson, Linn Regild och Victor Fredriksson.

Hur lever Linn Regild efter Bonde söker fru 2020? Här berättar hon med egna ord.
✔︎ Ångrar valet av Victor – har kontaktat ratade Pelle: ”Speciell kemi”.
✔︎ Framtidsplanen med stora kärleken: ”Har barn”.
✔︎ Så har livet förändrats efter Bonde söker fru: ”Kommer jag få en massa hat nu?”.
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021
Slå på ljud

Linn Regild, 28, deltog i TV4:s Bonde söker fru – kärlek åt alla förra året. Där fick hon varma känslor för brevskrivaren Pär ”Pelle” Johansson, men valde till slut Victor Fredriksson.

Efter sommaren tog dock relationen med Victor slut och idag är Linn singel. Men det planerar hon inte att fortsätta vara, för hästbonden från Färingsö har inte gett upp på kärleken – tvärtom.

✔︎ Det här är Linn Regild

Ålder: 28.
Bor: Färingsö utanför Stockholm.
Jobbar som: Hästbonde och stallchef.
Civilstatus: Singel.

Hej Linn! Hur mår du?

– Det är bara bra! Full fart som vanligt. Härligt när det börjar bli sommar och varmt.

Hur har året varit?

– Det har varit ganska likt alla andra år. Allt har gått så fort sedan inspelningen av Bonde söker fru. Dessutom har det ju inte kunnat hända så mycket under året i och med pandemin. Det har stått still som för alla andra. Men nu laddar jag upp för sommaren.

Hur ser din sommar ut?

– Jag ska försöka vara lite ledig, kanske komma iväg litegrann. Det blir i så fall någon dag här och där. Bland annat vill jag åka till Skåne. Sedan är det mycket som behöver fixas på gården också. Men jag ska njuta av sommaren. Förra sommaren hände det så mycket så det kändes som att den gick väldigt fort. Sedan ska jag ut och dejta lite också, hade jag tänkt. Jag har dejtat litegrann, men inte träffat han med stort H än.

Annons

Bonde söker fru kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Hoppas du på en sommarflirt eller något mer varaktigt?

– Jag önskar att jag kunde skippa alla småflörtar som inte blir något. Men kanske måste ta sig igenom några stycken för att få veta. Så längre jag mår bra och är glad och träffar en härlig kille, så får man se vart det leder helt enkelt. För man vet ju inte från början om det är en sommarflört eller något annat.

Så har Linns liv förändrats

Vad söker du hos en kille?

– Han ska vara en rolig, mysig och framåt person som är orädd och omtänksam. Allt det där som man vill ha. Framförallt någon som tycker om en för den man är och som man kan vara bekväm med.

Victor och Pelle.

Kan man hitta dig på Tinder?

– Ja, jag är på Tinder. Men det är svårt, det är det verkligen. Jag skulle inte säga att jag är den bästa på det, jag vet inte om det är min grej. Jag har varit på en dejt, men vi var väldigt olika. Vi hade jättekul och jättetrevligt, det var en härlig och snygg kille. Men jag vill bo på landet och han vill bo i stan. Vi var raka motsatserna på allt, haha. Men man måste testa. Sedan har jag haft kontakt med några andra. Men bara det här att prioritera att göra sig iordning och åka iväg när man inte vet hur många dejter man har framför sig innan man hittar rätt, det tar emot. Men det kan ju också vara den första som är perfekt för mig, man vet ju inte. Sedan är jag kanske lite svår att imponera på. Jag tröttnar ganska snabbt. Du vet, man börjar skriva fram och tillbaka och så dör det ut. Jag är mer för att ses på en gång så att man kan bilda sig en uppfattning.

Har livet ändrats efter din medverkan i Bonde söker fru?

– Nej, haha! Jag har fått några fler följare på Instagram, men inget annat. Allt är sig väldigt likt faktiskt. Jag är inte den som vill höras och synas mest, men det har varit fantastiskt att vara med. Innan jag var med oroade jag mig och tänkte, ’gud vad ska folk säga?’ och ’kommer jag få en massa hat nu?’ Men det lilla jag fått höra har bara varit positivt.

Linn Regild.

Linn till vardags hemma på gården.

Vad var det som gjorde att du och Victor gick skilda vägar?

– Det är väldigt speciellt att träffa någon under en sådan här grej. Jag tyckte att det var jätteskönt att åka till Siggesta och få göra inspelningen på bortaplan. Men i efterhand kan jag tänka att det kanske hade varit bra att få vara i hemmamiljö och se hur allt rullar på här också. Få se hur de tar för sig, vad de kan och inte kan, hur de är med vänner och familj. Att man kan känna mer på vardagen. Det var kanske det som kom ikapp. Det är lite som när man reser bort en vecka och hittar en flirt och det är fantastiskt. Och så kommer man hem och är tillbaka i rutinerna och vardagen.

– Med Victor var det jättebra först. Men när jag kom hem och tiden gick så märkte jag att det inte blev mer känslor, utan det stannade av lite där. Det kanske hade sett annorlunda ut om man gjort på ett annat sätt, åkt iväg efter inspelningen eller så. Nu åkte jag hem till mig och fick jobba på och så fick vi ses på helger när han kom upp och hälsade på. Det var jättemysigt och han är en fantastisk kille. Men det lilla extra kom inte.

Tänker du på Pär ibland?

– Det är klart att jag har undrat hur det skulle ha blivit om jag varit lite mer modig där. För det kändes fantastiskt och jag kan se när jag har kollat på programmet i efterhand att det är en speciell kemi mellan mig och Pelle. Det har jag grubblat mycket på, undrat hur det hade blivit om jag gjort det valet. Men det är inget jag kan ändra nu, det är som det är. Vi har haft kontakt på telefon och Instagram, men inget mer än så.

Skulle du kunna vara med i något tv-sammanhang igen?

– Klart att det inte känns lika lockande i och med att det inte blev så lyckat för mig. Men jag har ju gjort det en gång, så det är inget som säger att jag absolut inte skulle göra det igen. Men jag skulle nog fundera lite extra innan jag tackade ja. Sedan är det ju inte lika lätt att vara strålade positivt kring upplevelsen när det inte blev som jag hoppades på. För dem som det har lyckats för är det ju det bästa som hänt dem. Men jag hade superkul och jag ångrar absolut inte att jag var med.

Hur ser ditt liv ut om fem år?

– Då hoppas jag att jag har träffat någon och att jag förhoppningsvis har barn. Så hoppas jag att jag har hittat, om inte en plats där jag vill vara för alltid, så en plats på jorden där vi trivs och vill ha vårt liv där och då. Men att ha en familj är det som jag verkligen längtar efter. Sedan får vi se om vi bor på gård eller har verksamhet vid sidan av, det får tiden utvisa. Så länge jag har någon att leva med och har barn med så är jag överlycklig. Allt annat är bonus.

Foto: TV4 & Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN