LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Hegdals relation till Filip Lamprechts mamma Kristin Kaspersen – efter dramat

27 maj, 2021 
Kristin, Linn och Filip.
Det har blivit en rejäl cirkus kring Filip Lamprecht, Linn Hegdal och Peg Parnevik efter romansryktet som uppstod i Let's dance.
Men hur ser allas relation ut för alla inblandade idag? Nu lägger Linn ut en bild som avslöjar ett och annat.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Vårens säsong av Let's dance är över för i år. Det blev Filip Lamprecht och Linn Hegdal som kammade hem vinsten.

”Sista träningen någonsin är klar! Faktiskt varit en lite sentimental dag. Avslutade i grön sal där vi hade vår allra första träning tillsammans. Känns som att vi känt varandra för evigt samtidigt som den där första träningen lika gärna kunde varit igår.”, skrev Linn på Instagram inför finalen.

Linn berättade även hur nära hon och Filip blivit.

”Filip, du är en stjärna som vän! Har sagt det sedan start och håller fortfarande fast vid det. Så himla tacksam att jag fått dansa med dig denna våren och så himla tacksam att jag har en ny vän i mitt liv när sista dansen är gjord. Nu kör vi!!!!!!”.

Filip Lamprechts ord om tiden i Let's dance

Efter vinsten besökte Linn och Filip Nyhetsmorgons soffa för att berätta om tiden.

– Jag tänkte att det skulle bli lite roligt att lära mig dansa och att få träffa lite nytt folk. Men aldrig i min vildaste fantasi skulle jag ha förväntat mig att vecka efter vecka gå vidare och sedan vinna, sa Filip då.

Annons

– Att jag fått lära mig dansa och kommit så här långt har ju varit en vinst i sig. Men den största vinsten är ju egentligen att jag fått en vän för livet. Att ha fått ha henne bredvid sig som gjort den här resan för livet har varit helt fantastiskt, sa Filip till Linn.

Stormiga ryktena i Let's dance

Men med Filip och Linns nära vänskap kom det även romansrykten, vilket Filips flickvän Peg Parnevik tyckt varit oerhört jobbigt.

”Det räcker nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller meddelande kommer jag att börja bli otrevlig. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det där är till någons livspartner eller kärlek? Seriöst, dra åt helvete”, skrev hon på Instagram stories.

Linn Hegdals relation till Kristin Kaspersen

Det har helt enkelt varit flera vändor om romansrykten och dramatik – men förhoppningsvis är det idag lugnt mellan alla inblandade. Några som fortfarande verkar umgås är i alla fall Linn och Filips mamma Kristin Kaspersen, som deltog i programmet för två år sedan.

Till en bild på en frukost skriver Linn på Instagram:

”Lyxmys med Kristin” , till en bild där Kristin syns på andra sidan bordet.

Annons