LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Hegdals glädje med Filip Dikmen efter Let's dance: ”Obeskrivlig”

02 nov, 2022 
Linn Hegdahl
Linn Hegdal och Filip Dikmen dansade tillsammans i Let's dance 2022.
Nu delar Linn med sig av ett inlägg på Instagram där hon berättar om glädjen efter en händelse med komikern.
”100% lycklig”, skriver hon i inlägget.
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Linn Hegdal, 27, bodde tidigare tillsammans med pojkvännen Jacob Persson, 27. Men tidigare under hösten kunde Hänt avslöja att Jacob flyttat ifrån Linn. Om detta innebär att paret har gått skilda vägar återstår att se men på sociala medier har de synts allt mindre ihop. Dessutom dansar de inte tillsammans under hösten, trots att de vanligtvis är danspartners.

Någon som Linn däremot syntes mycket med i våras är komikern Filip Dikmen, 26, som hon dansade med i Let's dance 2022. Linn och Filip visade sig vara ett riktigt radarpar och duon kammade till och med hem andraplatsen i årets upplaga.

Linn Hegdals lycka efter händelsen med Filip Dikmen

Sedan Let's dance-tiden har duon setts hålla kontakt, i alla fall via sociala medier. De dyker nämligen upp då och då i varandras flöden.

Annons

Nu har Linn delat med sig av ett nytt inlägg på Instagram där hon berättar om ett tillfälle med just Filip som gjort henne otroligt glad. Det är nämligen till ett videoklipp från Let's dance-finalen som Linn skriver om lyckan över händelsen med Filip.

”Throwback till en av mina absoluta favoritminnen från det där golvet någonsin! Det var första gången jag dansade en final med publik och att få ha hela min familj och mina närmaste vänner där går typ inte ens att beskriva. Att sen få dansa en jive som är min favorit men också att få göra hela detta numret med Filip Dikmen som rent av slaktade varje steg! Allt bara. Kommer ihåg att jag var 100% lycklig genom hela detta numret- från början till slut. Otrolig känsla”, skriver Linn.

Filip har kommentera tre hjärtan i kommentarsfältet.

Linns starka ord till Filip: ”Du är bäst”

Linn och Filip kanske inte vann Let's dance men de vann helt klart en vänskap i varandra. Dagar efter finalen i våras delade Linn med sig av fina ord om komikern.

Är så stolt över dig och är så stolt över hur du dansade i shownumret. Det kanske inte blev en glassko på slutet men jag hoppas att du för alltid ser tillbaka på den här våren som en stor jävla vinst! Det gör jag. Du är bäst- tack för allt”, skrev hon då.

FOTO: TT

Annons