ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Let's dance-profilen bekräftar Linn Hegdal och Jacob Perssons splittring

06 okt, 2022 
Linn Hegdal och Jacob persson
Linn Hegdal och Jacob Persson bor inte längre tillsammans.
Nu bekräftar en annan Let's dance-profil splittringen mellan det tidigare dansparet.
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Linn Hegdal, 27, och Jacob Persson, 27, är två av proffsdansarna som under åren lärt svenska kändisar att dansa i TV4:s långkörare Let's dance. I den senaste säsongen dansade Linn med komikern och youtubern Filip Dikmen, 26. Duon tog sig hela vägen till final men landade tillslut på en andra plats.

Jacob däremot har saknats i programmet under de senaste åren. Han har nämligen inte medverkat sedan han dansade tillsammans med Penny Parnevik, 25, för två år sedan. För Hänt har Linn berättat anledningen bakom beslutet.

– Han är inte med i år för han gör annat, sa då Linn.

Plötsliga beslutet i relationen – bor inte tillsammans

Linn och Jacob är inte bara kollegor i Let's dance utan de är även danspartners privat och tävlar tillsammans som par. Dessutom har de varit flickvän och pojkvän under flera års tid. Det var i början av 2020 som Linn avslöjade för Hänt att hennes dansparter kommit att bli även hennes kärlek.

Annons

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa då Linn.

Dansarna bodde tidigare tillsammans men i augusti kunde Hänt rapportera att Jacob inte längre var skriven på samma adress som Linn enligt folkbokföringen. Duon har inte heller synts tillsammans på sociala medier på flera månaders tid.

Let's dance-profilen bekräftar splittringen – han är Linns nya danspartner

Nu bekräftar Let's dance-kollegan att duon har splittrats. Det är inför premiären av den nya showen Dance the Night Away – proffsdansarna som Jasmine Takács, 34, bekräftar att Linns danspartner för hösten är Hugo Gustafsson, 25.

”Vi växlar partner lite här och där med själva grund partners är Aaron Brown & Jasmine Takacs, Hugo Gustafson & Linn Hegdal, Tobias Bader & Katja”, skriver Jasmine i ett meddelande till Hänt.

Annons

Linn brukar väl annars dansa med Jacob, han kanske har slutat med dansen?

”Precis, tror inte han slutat dansa men jag vill ha dansare som varit med i tv-rutan 2022 och så.”

Nu börjar premiären närma sig med stormsteg och även om Linn i höst har en ny danspartner så verkar allt gå enligt plan inför showens start.

”Det har gått jättebra med repetitionerna. Jag och Aaron Brown har ju koreograferat och skapar showen så vi var hemma i Stockholm i augusti och har lärt ut allt material alla behöver kunna och nu har de 2 månader att repa själva då vi åker och jobbar i Dubai.”

FOTO: TT

Annons