LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdal och Jacob Perssons relation idag – nya bilden avslöjar allt

17 jun, 2023 
Linn Hegdal och Jacob Persson
Let's dance-profilerna Jacob Persson och Linn Hegdal har nu synts ihop. Se första bilderna efter långa tystnaden.
– De jobbar för mig på dansskolan båda två, vid olika tillfällen, säger Ann Wilson till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Linn Hegdal, 27, och Jacob Persson, 28, är två av proffsdansarna som under åren lärt svenska kändisar att dansa i TV4:s långkörare Let's dance. Inför säsongen 2020 avslöjade Jacob och Linn att de var ett kärlekspar. Efter att tävlingsdansat proffesionellt ihop under många års tid hade känslorna blommat upp.

Dansarna bodde tidigare tillsammans men i augusti 2022 kunde Hänt rapportera att Jacob inte längre var skriven på samma adress som Linn enligt folkbokföringen. Duon har inte heller synts tillsammans på sociala medier i över ett års tid och dessutom slutat följa varandra på Instagram.

Linn Hegdal och Jacob Perssons återförening fångad på bild

Men nu har plötsligt nya bilder på Linn och Jacob dykt upp. Det är jurymedlemmen Ann Wilson, 55, som delat med sig av bilder från sin dansskola där Jacob och Linn nu nyligen synts dansa tillsammans, efter den långa tystnaden.

Annons

Dansar de två fortfarande tillsammans?

– De jobbar för mig på dansskolan båda två, vid olika tillfällen. Nu bor de ju mer eller mindre i Stockholm men har ju också resor ner till Skåne för att hälsa på sina familjer. När de väl är i Skåne så är de och jobbar hos mig, säger Ann till Hänt.

Linn och Jacob
Foto: Instagram

Så lever Jacob Persson sedan han försvann från Let's dance: ”En annan karriär”

Linn valde att inte vara med i den senaste säsongen av programmet då hon hade fullt upp med sin studier. Inte heller Jacob syntes till och faktum är att han inte medverkat sedan just 2020-säsongen. Nu berättar Ann om sina tankar kring att Jacob inte är med i programmet längre.

– Jag sitter ju inte med i castingen till själva programmet. Han är en av de mest uppskattade danslärarna jag har på dansskolan, han är en otroligt ödmjuk och fin människa men varför han inte blir vald att vara med i Let's dance kan jag inte svara på. Ingen aning, i mina ögon är han mer än kapabel till det jobbet, säger hon.

Det verkar iallafall inte vara han som inte vill?

– Det vet jag inte, jag har faktiskt ingen aning. Det enda jag vet är att han har haft en annan karriär som han har jobbat mot och han har ögonen på målet. Så om han har tackat nej eller inte har vi faktiskt inte diskuterat.

Vad menar du med annan karriär, något annat inom dansen?

Nej inte inom dansen utan han har ett annat yrke som han jobbar för. Så han håller på med sina studier kring det.

Då får vi önska Jacob lycka till med sina andra projekt och så återstår det helt enkelt att se om Jacob eller Linn fortsätter som dansare i Let's dance framöver.

FOTO: TT

Annons