breakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreaking
Idol 2023 marknadsföring banner

Linn Hegdal hoppar av Let's dance – därför saknas hon

17 feb, 2023 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
Linn Hegdal dansar med Filip Dikmen.
En ny säsong av Let's dance börjar närma sig.
Men nu chockas fansen över att en person saknas – nämligen fjolårets finalist Linn Hegdal.
Nu svarar kanalen på varför hon saknas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony Irving
Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony Irving

Let's dance är programmet där proffsdansare paras ihop med kändisar för att ge en snabb och intensiv utbildning i just dans. Varje vecka betygsätts deras nummer av juryn, innan tittarna får chansen att rösta vidare sina favoriter.

Men det är inte endast kändisarna som tittare kan hålla som favoriter, utan även dansarna har kommit att bli familjära för de trogna Let's dance-följarna. En av de som har visat sig ligga tittarna nära om hjärtat är Linn Hegdal, 27, som vann säsongerna 2020 med John Lundvik, 2021 med Filip Lamprecht, 25, och som i fjol slutade på en andra plats med Filip Dikmen, 26.

Kanalens svar om Linn Hegdal

Nu har TV4 presenterat alla som tävlar i årets upplaga. Det avslöjar de med en Instagrambild på samtliga dansare. Men i kommentarsfältet chockas följarna då ett namn saknas. Nämligen Linn Hegdal.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

När Hänt når TV4 om dansarens frånvaro bekräftar dem att det inte alltid är samma dansare som kliver upp på dansgolvet.

Det varierar lite från år till år vilka dansare som är med i Let's dance”, skriver Fia Fång exekutiv producent på TV4.

Linn Hegdal bryter tystnaden om frånvaron

Men varför ska inte Linn vara med i årets säsong? Det berättar hon själv för fansen i ett långt och ärligt inlägg på Instagram. Det visar sig nämligen att hennes plugg krockar med programmet och tvingades prioritera skolan.

Nu ska jag inte göra en alldeles för stor grej av detta… Men! Jag har bestämt mig för att inte vara med i årets säsong av Let's dance. Som ni vet så pluggar jag heltid och terminen jag går nu kunde inte kombineras med en massa dans tyvärr. Så efter många om och men landade jag i att tacka nej och satsa på skolan istället. I alla fall i år..

Annons

Även om Linn inte ska stå på scen är det inte omöjligt att tittaren kan se henne i rutan. Hon förklarar att hon ska se programmet och även agera publik när hon har möjlighet.

Känns jättekonstigt, lite sorgligt men ändå rätt. Mest för att det där jobbet är något av det roligaste jag någonsin gjort och varit mitt liv de senaste fem åren. Det kommer kännas lite tomt. Men!!! Jag kommer få sitta i publiken och uppleva programmet utan stress för första gången och samtidigt vara ett steg närmare min examen.

Hon avslutar med att ge sina följare glimt av hopp. Hon tror nämligen inte att hon har gjort sin sista dans på Let's dance-golvet ännu.

Så nu vet ni det. Hoppas och tror att jag inte har gjort min sista dans på det där golvet än! Men just nu ser jag fram emot att heja på alla stjärnor som är en del av det där otroliga programmet istället. Puss på er!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons