LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Andersson ger svar på tal – efter följarnas kritik: ”Ej olagligt”

14 aug, 2023 
Johanna Talamo
Linn Andersson
Linn Andersson som medverkade i Unga mammor har tre barn.
Hon och exet Simon Brännvall, som hon har dottern Belle med, gick skilda vägar tidigare i sommar.
Nu ger Linn svar på tal efter att ha mottagit kritik från följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

TV3-serien Unga mammor tillät tittarna att följa ett några unga mammor i deras vardag. En av de medverkande var Linn Andersson, 24, som då var tillsammans med exet Marcus Malm.

Linn var då 19 år gammal och i realityserien fick man följa familjelivet med dåvarande pojkvännen Marcus och den gemensamma dottern Tindra.

Linn Andersson efter medverkan i Unga mammor

Efter hennes medverkan i Unga mammor har hon och den dåvarande pojkvännen Marcus Malm gått skilda vägar.

Efter uppbrottet fann Linn kärleken i Gabriel Hassel. Tillsammans fick de dottern Juvelia och paret förlovade sig. Men åtta månader efter dotterns födsel valde paret att avbryta förlovningen och göra slut.

Därefter spirade dock kärleken på nytt för Linn Andersson då hon blev tillsammans med hockeyspelaren Simon Brännvall. I fjol kunde Linn titulera sig som trebarnsmamma då hennes och Simons gemensamma dotter Belle kom till världen.

Tidigare i somras gick Linn sedan ut med det dystra beskedet att även hon och Simon avslutat relationen.

Annons

Nu har jag själv bearbetat allt och gått ut med att jag och Simon valt att gå skilda vägar”, skrev Linn till Hänt då och fortsatte:

Nu är det officiellt.

Linn Andersson ger svar på tal efter kritiken

Sedan Linn och Simons uppbrott har man fortsatt kunna följa Unga mammor-profilen i vardagslivet via hennes Instagram. De senaste dagarna har hon dock möts av kritik från följare efter att hennes tre barn tråkigt nog drabbats av magsjuka.

”Okej för att reda ut några saker..”, skriver Linn på sin Instagram-story och fortsätter.

”1. Hade inte med barnen när jag handlade. Simon kom och va med dem. Så skönt med en bra relation! 2. Juvelia blev sjuk måndag kväll efter vi hade varit på badhuset, vet inte om det var där hon blev smittad men kom iaf samma kväll. Sedan dess har vi bara varit hemma. Varit ute på lite korta promenader för att få luft. Det är ej olagligt. Trött på moralpoliser”

Foto: Instagram

I ett privat meddelande till Hänt förklarar Linn situationen närmare och menar att hon har mottagit kritik från följare som trott att hon tagit med barnen till mataffären när de var sjuka.

Annons

De började ifrågasätta hur jag kunde vara och handla på mataffär samt vara utomhus så mina barn fick frisk luft när dem alla 3 har magsjuka. Någon hävdade att det var olagligt.” skriver Linn i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsätter med att förklara att det nu är många som kommit till hennes försvar genom att förklara att det är nyttigt med frisk luft.

”Men nu är det över 80 personer som ryter ifrån och förklarar att det är bra med frisk luft. Samt att man får handla trots sjuka barn. Hade jag levt med en partner hade ju den ena handlat. Nu kom istället mitt ex och avlastade mig.”, skriver Linn till Hänt.

Avslutningsvis beskriver hon tacksamheten i att ha en så pass bra relation till exet Simon Brännvall, pappa till den yngsta dottern Belle, som kom och passade barnen så att hon hade möjlighet att gå till affären.

”Så börjar folk spekulera i det. Tycker det är så fint att han ställer upp. Klart vi ska kunna umgås en söndagkväll och ta en middag utan att det vore fel, vi är ju trots allt en ” stjärnfamilj ” tillsammans”, skriver Linn till Hänt.

FOTO: Youtube/Instagram

Annons