Linn Ahlborg visar upp killen – första bilderna efter avslöjandet

Linn Alborg

Instagram/Youtube
Linn Ahborg har börjat träffa en kille som hon tidigare har hållit helt hemlig.
Nu delar hon med sig av de första bilderna på honom – så här ser han ut!

Influencern Linn Ahlborg, 21, har sedan många år tillbaka drivit en populär Youtube-kanal. På sociala medier har hon dagligen flera hundratusen som följer hennes liv.

Linn delar flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt liv och tittarna får följa med på det mesta. Även Linns familjemedlemmar har blivit välkända ansikten genom kanalen, faktum är att hennes pappa idag har över hundra tusen följare på Instagram. Det är alla möjliga ögonblick som dokumenteras på Linns Youtube.

Efter att Linn hade tagit en paus från vloggandet gjorde hon plötsligt comeback under förra veckan.

Avslöjandet om kärlekslivet

I samband med detta avslöjade Linn att hon börjat träffa en kille. Han identitet höll hon hemlig men flertal gånger under videons gång fick tittarna höra honom. Även några glimtar av honom syntes till men aldrig så pass att hans ansikte syntes.

Avslöjandet väckte stort intresse hos följarna som snabbt började spekulera kring vem killen som fångat Linns hjärta kunde vara.

När Hänt nådde Linn berättade hon att duon enbart är i ett dejtingstadie för tillfället.

”Vi hänger bara lite, inget mer än så”, skrev Linn i ett meddelande till Hänt.

Några dagar efter detta publicerade Linn en ny video där hon förklarade att hon inte hade kunnat ana hur stort intresset för hennes kärleksliv skulle vara. Hon berättade dessutom att killen var anledningen till att hon hade tagit paus från Youtube under sommaren.

– Anledningen till att jag försvann från Youtube ett tag var eftersom vi umgåtts jättemycket i sommar och jag kunde inte visa för mycket för folk skulle bli helt rabiata, vilket ni blev, sa då Linn.

Första bilderna på hemliga killen

Vidare menade Linn att hon hade hamnat i en svår sits då det blir svårt för henne att fortsätta visa upp sitt liv men inte ta med honom i vloggandet. Därav skulle tittarna helt enkelt få vänja sig vid att han skulle dyka upp då och då men Linn förtydligade även att han idag inte är hennes pojkvän.

I helgen ska Linn och den hemliga killen resa iväg tillsammans. Duon ska nämligen till Marbella, där Linns familj har en lägenhet. I en ny video berättar Linn att hon även hoppas på att de ska hinna träffa hennes föräldrar.

– Mamma och pappa har varit där nu veckan som har varit, vi kommer faktiskt möta dem i dörren typ. De åker hem precis när vi kommer men förhoppningsvis hinner vi hälsa på dem i dörren iallafall, säger Linn.

Inte nog med att tittarna får se duon förbereda sig inför sin resa så visar Linn nu för första gången upp vem det faktiskt är hon träffar. Killen dyker nämligen upp på bild.

Linn Ahlborgs hemliga kille
Youtube
Linn Ahlborgs hemliga kille
Youtube