Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lindorffs avslöjande om sexkravet i Bonde söker fru: "Oetiskt"

25 okt, 2018 
AvLotta Gray
Linda Lindorff sexkrav Bonde söker fru
Linda Lindorff talar ut om de strikta reglerna om intimt umgänge i Bonde söker fru.
Annons

Årets säsong av Bonde söker fru har tuffat på ett tag, programmet där åtta svenska bönder gör allt för att hitta sitt livs kärlek. Och det har varit turbulent då det har smusslats och smugits med kyssar och smek.

Nu ryter programledaren Linda Lindorff, 46, ifrån igen. Hon vill inte att deltagarna ligger med varandra hur som helst.

När Linda gästade Mix Megapols:s Dilemma är hon tydlig med de intima regler som finns och inom vilka ramar de deltagande bönderna bör hålla sig.

– Jag brukar säga till bönderna att man inte får ligga med vem som helst och hur många som helst. Men man får kyssa hur många man vill, för att känna sig för och se om attraktionen är där.

– För mig blir det oetiskt om de börjar ligga med alla, kärleksoetiskt. Om de ligger med en först, och sen en och en och en. Det handlar ju om att hitta rätt, säger hon i programmet.

Annons

Det var i våras som produktionen fick anlita kärleksväktare för att sätta stopp på de nattliga räder då deltagarna smög ut mitt i natten för att mötas upp.

– Det är inte för att vi inte litar på dem, utan bara för att vi vill se vad som händer och när det händer och händer det något oförutsett så har vi någon på plats som vet det. Vi vill inte på nåt vis förhindra kärleken, vi vill bara se till att dejtandet sker under ordnade former, sa Linda Lindorff då till Nöjesbladet.

Programmet sändes för första gången år 2006 och brukar sändas mellan oktober  och december och är omättligt populärt. Säsongens har också innehållit någon form m av kyssrekord.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl/Patrik C Österberg

Annons