Linda Thelenius son Kevin Rosing har vuxit upp – så ser han ut idag

Linda Rosings son Kevin har vuxit upp – så ser han ut idag
Reailty-profilen Linda Thelenius, tidigare Rosing, är mamma till tre barn.
Dottern Melissa och sonen Kevin är idag vuxna, så här lever de sina liv!
Annons

Linda Thelenius, 46, mer känd som Linda Rosing, blev ett känt ansikte för det svenska folket när hon medverkade i dokusåpan Big brother 2003. Därefter syntes Linda ofta i offentligheten och fick dessutom sin egna serie Den rätte för Rosing på Kanal 5.

Annons

Lindas liv efter tiden i Big brother-huset var stormig och ledde till en hel del rubriker. Men för strax över tio år sedan fann hon kärleken i Peter Thelenius, sångare i 90-talsbandet Basic Element. Paret gifte sig sommaren 2010 och fick tillsammans 2009 sitt första gemensamma barn, sonen Kean.

För utom att vara föräldrar tillsammans började även Linda arbeta som sångerska i sin makes band. Sedan i julas jobbar Linda även inom hemtjänsten, vilket är ett arbete som hon kan kombinera med sina framträdanden på helgerna.

Annons

Lindas två äldsta barn

Men innan Linda fann sin Peter hade hon även två barn sedan tidigare. Dottern Melissa och sonen Kevin syntes då och då till vid sin mammas sida på röda mattan, under olika tillställningar.

Linda Rosing och hennes son
Linda och sonen Kevin på premiär 2009. Foto: Bertil Ericson / TT
Linda Rosing och dotter
Linda och dottern Melissa på premiär 2008. Foto: Jonas Hessman/TT

Så ser Kevin ut idag

Idag har både Melissa och Kevin hunnit bli vuxna. Kevin fyllde härom dagen 21 år, vilket hans mamma uppmärksammade på sociala medier.

Annons

Grattis på 21 års dagen! Mammas fina kille Kevin Rosing. Älskar dig här i från och till månen och tillbaks”, skrev Linda på Instagram.

Kevin har fortsatt att sällskapa sin mamma på offentliga tillställningar och syntes senast i höstas tillsammans med henne på en gala.

Kevin Rosing och Linda
Kevin och Linda på gala i september 2019. Foto: Karin Törnblom/TT

Så lever Melissa idag

På Lindas Instagram delar hon relativt ofta med sig av bilder på sönerna Kevin och Kean men någon som inte verkar lika sugen på att synas är dottern Melissa. Hon har valt att leva ett liv utanför offentligheten och syns därför aldrig till på röda mattan, till skillnad från sin bror. Inte heller på Lindas Instagram går det att se några bilder på Melissa idag.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Bertil Ericson / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…