LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför ligger Linda Skugge helst med upptagna män: ”Vilken grej!”

30 okt, 2023 
Linn Seipel
linda skugge
I en nyligen publicerad krönika berättar skribenten Linda Skugge att hon har gett upp tanken på kärleksrelationer – något som fått henne att rikta in sig på upptagna män.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paret blir tagna på bar gärning – har sex på flygplanetBrand logo
Paret blir tagna på bar gärning – har sex på flygplanet

Skribenten, TV4-profilen och tillika Onlyfans-kreatören Linda Skugge skriver ofta normbrytande texter om relationer och sex. Den 9 oktober fyllde hon 50 år, och i samband med det verkar det som att hon börjat reflektera lite extra över livet.

I en nyligen publicerad krönika i Amelia redogör Linda vad hon hade gjort annorlunda om hon fick ”leva om”.

Linda Skugge: Hade hellre skaffat barn via insemination

Att inte skaffa barn inom en traditionell kärleksrelation, är en sådan grej, skriver hon. Det hade hon hellre gjort själv, eller med en noga utvald person ”som ett slags väldigt uppstyrt företag”. Detta för att slippa kämpa på med ett utdöende sexliv och konflikter om uppfostringsmetoder.

Till listan kommer också att inte vilja gå på bröllop, middagsbjudningar och släktträffar. ”Jag har bara inte lust. Det roar mig inte. Jag vill göra annat”, skriver Skugge.

Annons

Därför ligger Linda Skugge bara med upptagna män

Summan av kardemumman är att Linda inte längre tänker göra något som hon inte njuter av. Där tillkommer också relationer till män – i alla fall känslomässiga sådana. I krönikan skriver hon:

”Jag kan bara komma på tre skäl till varför en kvinna skulle vilja ha eller behöva en man: dollar, barn och ett (om man har tur) ett regelbundet sexliv, och eftersom jag inte är intresserad av något av det har jag nu en gång för alla stängt dörren.

Nej. Tack.

Jo, sex intresserar mig. Och det har jag till sist hittat den bästa lösningen till. Upptagna män! Vilken grej! Man bara ses och ligger och sedan no drama!”

Linda fortsätter förklara hur hon tycker att fruarna till männen som hon träffar, egentligen borde vara nöjda med situationen.

”De slipper ligga. De borde tacka mig”

”Jag är någon han leker av sig med, och sedan kommer hem nyknullad och duschad och glad. Fruarna blir försörjda, de har sina barn och villa att pyssla med.”

Annons

Något som hon avslutningsvis menar är en ”total win-win”.

Linda Skugge får en podd – om livet som sexinfluencers

Linda Skugge är aktuell med en podcast. Den 23 november släpps podden med namnet just Skugge, som enligt Linda själv kommer handla om ”vad som fick en feministikon att bli sexinfluencer”. Det skriver Aftonbladet.

– Oavsett vad man tycker om innehållet jag skapar på internet så har det startat en intressant debatt om vad man får tjäna pengar på, samt vilken sorts sex som är okej för en äldre kvinna och hur hon får uppföra sig och se ut, säger Linda Skugge till tidningen.

FOTO: TT/Lisa Arfwidson

Annons