TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorffs vädjan efter de grova porrbilderna

16 feb, 2017 
Malin Ljung
Linda Lindorff tvingas ta emot grova porrbilder från okända män. Nu vädjar hon om att det hela ska få ett slut.
Annons

TV4-profilen Linda Lindorff, 44, har fått nog av oönskade snusk- och porrbilder.

På sin blogg skriver hon om baksidan av framgången i Let’s dance och egna dansskolan på Youtube med Kristjan Lootus, 37.

“Innan Let´s dance och min fortsatta dans med Kristjan var jag relativt besparade från den här typen av snuskbilder och oanständiga förslag. Nu händer det flera gånger i veckan”, skriver hon på bloggen.

Bland annat visar hon upp några av bilderna hon fått i suddat format, och skriver att hon gjort dem oskarpa för betraktarens skull.

“Det är allt från närbilder på oralsex till avancerade trekanter och rakade könsorgan. I början så blev jag så paff att jag mest skrattade åt det men nu har jag börjat störa mig på det. Vad är målet? Att jag ska bli upphetsad? Generad? Chockad? Jag fattar faktiskt inte riktigt”, skriver hon.

linda-lindorff
Linda Lindorff och danspartnern Kristjan Lootus.

Linda Lindorff skriver samtidigt att TV4:s säkerhetsavdelning är medvetna om de grova meddelandena hon tvingas ta emot, men att det inte är mycket som kan göras i dessa typ av fall.

Annons

“Den generella rekommendationen är man inte ska blockera, kommentera eller över huvud visa att man sett det som skickas till en, för detta kan trigga avsändaren då han eller hon känner att de fått kontakt och då kan det bli värre”, skriver Linda.

Rekommendationer Linda Lindorff följt, men nu känner hon att det ändå inte ger effekt och vädjar: “Skriv gärna till mig – men skippa snusket”.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons