TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorffs ärliga ord om sitt viktras efter oron

07 feb, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter sin medverkan i Let's Dance förra året var det många som var oroliga för Linda Lindorffs viktras. Nu har hon rasat igen och har givit sina läsare ett svar på tal på bloggen.
Annons

Efter att programledaren Linda Lindorff, 44, medverkade i Let’s Dance förra året var det många som var oroliga över hennes viktras. Hon berättar att hon rasade åtta kilo på tre veckor, vilket betydde att hon vägde 55 kilo till sina 177 centimeter. Efter att säsongen var över så gick Linda upp igen och fansens oro lugnade sig.

Nu har Linda startat en dansskola på YouTube med sina gamla danspartner Kristjan Lootus, 37, vilket betyder att hon börjat röra sig mycket och gått ner till 55 kilo igen. Fansen har återigen reagerat och Linda har nu svarat på sin blogg.

”Många har på sistone kommenterat att jag ser väldigt smal ut, vissa har till och med uttryckt sig lite mindre smidigt och sagt att jag är alldeles för benig, att jag har för magra axlar, att jag kanske borde prata med en psykolog och ja att jag verkligen måste äta upp mig”

Annons

Programledaren skriver att hon förstår att hennes fans försöker vara snälla för att de bryr sig, men att hon skulle föredra om de lät bli att göra det. Hon säger att hon mår bra och känner sig stark, och att huvudsaken är att man är frisk och pigg. Inte vad man väger. Hon erkänner att hon tappat det igen, men att hon mår bra.

”Nu har jag tappat igen och ligger på 55 kilo, och det är uppmärksamt av er att se det, men tro mig, jag vill inte gå ner i vikt”

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons