TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Linda Lindorff gör succé med avklädda videon: "Chockad"

04 jan, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Linda Lindorff visade upp sig själv i en rosa bikini i en Instagramvideo – och slog dubbelt rekord i visningar. "Jag är lite chockad faktiskt", skriver 44-åringen efter den enorma responsen.
Annons

TV4-profilen Linda Lindorff, 44, hade ett hektiskt år i tv-rutan 2016, med projekt som bland andra “Let’s dance” och “Bonde söker fru”. Men när programledaren sammanställde sina mest gillade och sedda klipp på Instagram för 2016 var det avklädda badvideos som hennes följare  engagerat sig mest i.

Det mest sedda filmklippet på 44-åringens Instagram blev en video från när Linda fegade inför ett dopp i Lappland, den hade 138 000 visningar. Något som gjorde Linda så glad att hon än en gång publicerade den vid årsskiftet – och slog nytt rekord igen.

I skrivande stund har filmen drygt 164 000 visningar. Då ska man även ha i åtanke att Lindorff har 64 000 följare.

Jag är lite chockad faktiskt“, skriver Linda på sin blogg.

Hon passar även på att notera att siffrorna är att likställa med större tv-kanaler som har liknande visningar, och lovar mer av sig själv under 2017.

Det som händer när jag ser detta är ju att jag blir superinspirerad! Jag ska filma mycket mer under 2017!”.

Annons

Näst mest sedda klippet på TV4-profilens Instagram blev även det en bikinivideo  – då Linda visade upp hur hon lyckades med bragden att ta sig upp på en hög bryggpåle med enbart styrka och balans. Ett klipp som sågs av 130 000 personer och gav profilens tusentals nya följare som alla förundrade över Lindorffs kapacitet.

Otroligt imponerande“, skrev en av följarna.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons