Linda Lindorffs skräckmorgon med barnen: "Mamma du brinner"

Linda Lindorffs skräckmorgon med barnen: "Mamma du brinner"

Linda Lindorff chockades: "Jag släckte min brinnande kropp och tackade Gud".

Programledaren Linda Lindorff, 44, hade tur att det inte gick värre. För en vecka sedan satt hon som många gånger tidigare, vid frukostbordet hemma i villan på Lidingö med sina barn Lykke, 8, Wilhelmina, 7, och Benedicte, 3. Men den här morgonen gick något snett.

– Vilken start på dagen – börjar brinna vid frukostbordet! Helt sjukt. Barnen har tänt ljus och jag vet inte riktigt hur det gick till men plötsligt känner jag att det luktar bränt. Sedan ropar Lykke “mamma du brinner!”, bloggar Linda.

Linda Lindorff med barnen Lykke, Wilhelmina, och Benedicte Premiär på filmen "Upp i Det Blå", biograf Saga, Stockholm, 2016-10-16 (c) Karin Törnblom / IBL

Linda Lindorff med barnen Lykke, Wilhelmina, och Benedicte.

Linda utvecklar dramat som tur nog slutade lyckligt.

– Det brann på hela mig, på armen, i sidan och i midjan. Jag stod upp i min förskräckelse och släckte min brinnande kropp och tackade Gud för att jag inte hade något sämre material på mig. Det var en jättefin Lexington-badrock, men den brann upp så den är slängd nu, berättar Lindorff för Expressen.

Linda berättar att hon är van vid att göra sig illa.

– Mitt liv är så här, jag skadar mig hela tiden. Jag är ivrig, ganska impulsiv och kanske inte tillräckligt rädd för mitt eget bästa. Jag tänker inte att det här kan vara farligt. Och så måste jag nog vara klumpig också på något vis, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Eriks nya attack på Linda Lindorff: ”Vill bara tjäna pengar”

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN