Idol 2023 marknadsföring banner

Linda Lindorffs klädpanik: "Det är en nakenklänning"

12 jan, 2017 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
TV4-profilen fick en chock när hon prövade sin efterlängtade klänning inför Elle-galan. Nu vädjar Linda Lindorff efter hjälp för att rädda sin entré på röda mattan.
Annons

Programledaren Linda Lindorff, 44, brukar ta i från tårna när hon väljer galaklänningar. Till exempel dök hon upp i en brudklänning på Kristallen-galan.

Inför fredagens Elle-gala hade TV4-profilen dock tänkt tona ner sin stil med en vit knälång klänning från svenska designern Ida Sjöstedt. Men det blev inte riktigt som hon tänkt sig. När hon testade den så insåg hon nämligen att den visade mer än den dolda på grund av det transparenta spetstyget.

“Jag fick en chock när jag tog på den. Så här såg den minsann inte ut på bilden”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Nu ber “Bonde söker fru”-programledaren sina följare om tips och råd – för klänningen verkar hon definitivt vilja bära.

“Det är en nakenklänning – och med andra ord sjukt svårburen. Har ni några bra idéer så hör av er – så jag blir av med min klänningspanik”.

 

Linda Lindorffs läsare har ivrigt tipsat henne om diverse lösningar. Allt från hudfärgade underklänningar, svart eltejp och ingenting har hittills föreslagits.

Annons

Vad Linda väljer som klänningsval till Elle-galan lär märkas på fredag, vi väntar med stor spänning!

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons