LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorffs stora lycka med maken – nu avslöjas nya säsongen

07 dec, 2023 
LINDA LINDORFF, JACOB LINDORFF
Linda Lindorff har varit gift med sin make i 14 år.
Nu berättar hon om den otroligt starka kärleken som blomstrar mer och mer för varje dag.
”Det går inte en dag utan att jag tänker på det”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fruBrand logo
Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fru

Linda Lindorff, 51, brinner för att alla ska få hitta sin äkta kärlek. Det är bland annat en av anledningarna till varför hon älskar Bonde söker fru så mycket.

Linda har lett programmet ända sedan starten år 2006 och under årens lopp har det definitivt funnits kärlek. Det har fötts många "bonde-bebisar" också, som Linda väljer att kalla dem.

Att Linda brinner för att folk ska hitta kärleken är med andra ord något som är säkert. Men hur ser det egentligen ut för henne själv på kärleksfronten?

Linda Lindorffs kärleksliv med maken

Sedan 14 år tillbaka är Linda gift med Jacob Lindorff, 49, och tillsammans har de döttrarna Lykke, 15, Wilhelmina, 14, och Benedicte, 10.

Just nu befinner sig familjen däremot på sitt livs äventyr. Inför höstterminen tog de nämligen sitt pick och pack och flyttade till Mallorca. Planen är att bo där ett år för att få ett härligt utbyte i vardagen, en lyx som många familjer drömmer om att göra.

Annons

Som pricken över i:et får barnen också lära sig spanska, ett språk som Linda också behärskar väl så nu är lyckan total när hon får nytta av det på daglig basis.

Det passade också väldigt bra i tiden att flytta nu eftersom Jacob har jobb där och Linda går in i en lågsäsong nu när Bonde söker fru är färdiginspelat.

Linda Lindorffs starka ord om kärleken – avslöjandet om en ny säsong

Tillbaka till Lindas kärleksliv. Faktum är att hon är lyckligare än någonsin och det brukar hon berätta om på sociala medier. Nu berättar hon igen om den starka kärleken mellan henne och Jacob.

”Min kärlek tänk vad lycklig jag är som har kärlek, får älska nån på det här viset och känna kärlek tillbaka. Det går inte en dag utan att jag tänker på det - mycket tack vare Bonde söker fru också. Bönderna och brevskrivarna och deras längtan efter kärleken och nån att dela livet med påminner mig att vara tacksam och inte ta det för givet. Vare sig man känner för det eller inte så ska man passa på att kramas varje dag. Så är det bara. Ta vara på det fina och njut av det.”, skriver hon på Instagram.

Annons

Linda fortsätter berätta hur glad hon är för att Bonde söker fru finns och att det absolut kommer en säsong nästa år också.

”Jag ska också än en gång sägande glad jag är över att vi får fortsätta att sprida kärlek med Bonde söker fru. Vet att många varit oroliga men det finns ingen anledning - vi söker redan nu nya bönder till nästa säsong. Vårt fina program ligger över miljonen i tittare och toppar listorna så det är nog inte bara för att sprida kärlek som programmet får rulla vidare - men ändå. Glad över att TV4 satsar på kärlek i detta fall och ger fler bönder och brevskrivare chansen att finna sin lycka. Idag tycker jag vi kramas lite extra och stort till er alla! Älskar kärleken och älskar att ni gör det också!”

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, TV4

Annons