LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff bekräftar flytten – lämnar Sverige i ett års tid

17 aug, 2023 
LINDA LINDORFF
Linda Lindorff och maken Jacob har tre barn tillsammans.
Nu har familjen tagit sitt pick och pack och lämnat Sverige.
”Det känns fortfarande overkligt”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappaBrand logo
Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

Sedan år 2009 är Linda Lindorff, 51, gift med kärleken Jacob Lindorff, 49. Paret har döttrarna Lykke, Wilhelmina och Dicte ihop.

Linda har haft ett fullspäckat år hittills. I våras spelade hon in Bonde söker fru – Jorden runt och nu i sommar har inspelningarna varit i full gång inför höstens säsong av Bonde söker fru.

Nu är dock inspelningarna klara och nästa tv-projekt för Lindas del är först i vår nästa år, då det ska spelas in Bonde söker fru – Jorden runt och kanske även en till säsong av Min mamma din pappa.

En dröm som många familjer har är att ta sitt pick och pack och bo utomlands något år eller två. Den här drömmen har Linda och hennes familj nu tagit tag i!

Linda Lindorff bekräftar flytten till Spanien

Hänt har tidigare rapporterat om flera detaljer som tyder på att Linda verkar ha flyttat till Mallorca, Spanien. Och nu kan hon bekräfta att precis så är fallet!

Annons

”Ett år i Spanien”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Nu har vi flyttat in i huset där vi ska bo det kommande året. Det känns fortfarande overkligt och vi har ännu inte riktigt kommit in i någon vardag. Miljön och värmen gör att det mer känns som semester där vi hyrt ett hus i en vecka och snart åker hem men nu börjar skolan för barnen och Jacob har redan börjat jobba så nu kommer vi alla landa så smått.”

Linda fortsätter att berätta om beslutet:

”Jag är ju egentligen en riktig stugsittare och jag älskar Sverige men när tillfället väl infann sig så kände jag att det så klart är något vi borde göra. Man lever bara en gång och helt ärligt så känns det som att tiden går allt för fort och barnen snart ska flytta hemifrån.”, skriver hon.

Linda Lindorff om barnens skolgång

Det här blir ett år där vi får uppleva något nytt tillsammans och lära oss nya saker och möta nya plaster och människor.

Annons

Det var med andra ord ett för bra erbjudande för att tacka nej. Dessutom har Jacob lanserat ett kostillskott som heter Seaformula och startat företaget HejSenior som ger rabatter till pensionärer i Spanien.

Barnen har redan börjat i spansk skola och Linda berättar hur det känns.

”De har faktiskt redan börjat. De är supertaggade så klart, dels för att det är en ny vardag i ett nytt land men också för att de får lära sig spanska och spelar grustennis året runt.”

För Linda kommer språket däremot inte bli något problem. Nu berättar hon om sin dolda talang:

”Det inte så många vet är att jag pratar rätt bra spanska. Jag bodde i Barcelona i två år och pluggade på universitet – spansk historia, konsthistoria och litteraturhistoria bland annat. Då var jag ju helt flytande på spanskan men även om det var många år sedan så sitter mycket av spanskan i.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons