LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff i sorg efter avskedet från maken Jacob och barnen

13 sep, 2023 
Frida Eklöf
Linda och Jacob Lindorff
Linda Lindorff har tillsammans med maken Jacob Lindorff och deras tre döttrar flyttat till Mallorca.
Bara efter några veckor på ön har Linda tvingats ta avsked Jacob och familjen, något som varit tufft.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ida Hallquist avslöjande om Ack Värmland – sex år efter succénBrand logo
Ida Hallquist avslöjande om Ack Värmland – sex år efter succén

Den folkkära programledaren Linda Lindorff, 51, har blivit ett populärt ansikte i tv-rutan. Vi har sett henne leda program så som När & fjärran, Robinson 2009 och Farmen.

Men allra mest känd är Lina för succéprogrammet Bonde söker fru, som hon har varit programledare för i snart 18 säsonger och gör det med bravur varje gång.

Lindas karriär går minst sagt som på räls, och även kärleks- och familjelivet har gått som en dans. Sedan 2009 är tv-profilen gift med maken Jacob Lindorff, 49, och tillsammans de döttrarna Lykke, 15, Wilhelmina, 14, och Benedicte, 10.

Linda Lindorff i sorg efter avskedet från maken Jacob

Drömmen att ta sitt pick och pack och bo utomlands ett år eller två är något som familjen Lindorff nu tagit tag i. De har nämligen flyttat till Mallorca, något som Linda bekräftat på sin blogg.

Men allt är inte guld och gröna skogar i Lindas liv. Familjen har befunnit sig på Mallorca ett tag nu, men Linda har behövt lämna lyxlivet på ön för att spela in Bonde söker fru, något som varit med blandade känslor.

Annons

"Vad som däremot kändes märkligt var att komma till Stockholm efter en inspelningsvecka och inte ha en familj eller ett hus att komma hem till utan istället checka in på hotell”, skriver Linda på sin blogg.

Det verkar onekligen som att det var tufft för Linda att inte komma hem till familjens hus i Stockholm.

”Älskar att bo på hotell men det var annorlunda att komma ”hem” till Stockholm och inse att det inte längre är hemma och att jag inte som vanligt ska åka till Lidingö och få krama om Jacob och barnen”.

Linda Lindorff om att lämna Sverige – ärliga orden om beslutet

Annons

– Vi har hyrt ett ställe på Mallorca. Det känns fantastiskt. Min man har börjat jobba härifrån. Barnen ska gå i skola och tycker det känns superkul att få lära sig spanska och testa en annan typ av vardag. Jag är ju oerhört kär i Sverige, och tanken på att bo någon annanstans ett år var svår eftersom jag är så hemmakär, men jag har en förkärlek till Spanien, säger Linda i intervjun.

På Lindas blogg beskriver hon även känslorna kring flytten och att det än så länge tagit ett tag att smälta att deras nya hem är på Mallorca.

”Ett år i Spanien”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Nu har vi flyttat in i huset där vi ska bo det kommande året. Det känns fortfarande overkligt och vi har ännu inte riktigt kommit in i någon vardag. Miljön och värmen gör att det mer känns som semester där vi hyrt ett hus i en vecka och snart åker hem men nu börjar skolan för barnen och Jacob har redan börjat jobba så nu kommer vi alla landa så smått.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/Aftonblandet

Annons