LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff om att bryta upp från Sverige – beslutet med maken

06 sep, 2023 
Frida Eklöf
Linda Lindorff har tillsammans med familjen flyttat till Mallorca där tanken är att de ska bo i ett år.
Men beslutet att flytta var inte självklart för Lindas del då hon är otroligt hemmakär.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Lindorffs besked om Bonde söker fruBrand logo
Linda Lindorffs besked om Bonde söker fru

Linda Lindorff, 51, är sedan år 2009 gift med kärleken Jacob Lindorff, 49. Tillsammans har paret de tre döttrarna Lykke, Wilhelmina och Dicte.

Linda är ett välbekant ansikte i tv-rutan, och hennes år har minst sagt varit händelserikt. I våras spelade hon in Bonde söker fru – Jorden runt och nu i sommar har inspelningarna inför höstens säsong av Bonde söker fru varit i fullrullning.

Nu är dock inspelningarna klara och nästa tv-projekt för Lindas del är först i vår nästa år, då det ska spelas in Bonde söker fru – Jorden runt och kanske även en till säsong av Min mamma din pappa.

Linda Lindorff om att lämna Sverige – ärliga orden om beslutet

En dröm för många familjer är att ta sitt pick och pack och bo utomlands ett år eller två. Just den drömmen har familjen Lindorff nu tagit tag i, men beslutet att flytta utomlands verkar inte ha varit självklart för Linda.

Annons

”Ett år i Spanien”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Nu har vi flyttat in i huset där vi ska bo det kommande året. Det känns fortfarande overkligt och vi har ännu inte riktigt kommit in i någon vardag. Miljön och värmen gör att det mer känns som semester där vi hyrt ett hus i en vecka och snart åker hem men nu börjar skolan för barnen och Jacob har redan börjat jobba så nu kommer vi alla landa så smått.”

I en intervju med Amelia berättar Linda om beslutet att ta sitt pick och pack, något som inte var helt självklart då tanken på att bo utomlands ett år varit svår.

– Vi har hyrt ett ställe på Mallorca. Det känns fantastiskt. Min man har börjat jobba härifrån. Barnen ska gå i skola och tycker det känns superkul att få lära sig spanska och testa en annan typ av vardag. Jag är ju oerhört kär i Sverige, och tanken på att bo någon annanstans ett år var svår eftersom jag är så hemmakär, men jag har en förkärlek till Spanien, säger Linda i intervjun.

Så lever Linda Lindorff – avslöjar sitt kärleksknep

Efter alla år av att hjälpa kärlekstörstande bönder på traven måste Linda ändå ses som någon slags expert på kärlek. Och tidigare i år delade hon faktiskt med sig av sina egna kärleksknep och hur man håller kärleken vid liv.

– Någonstans så är kärleken väldigt fysisk. Även om man inte alltid är sugen på det, så kramas och håll om varandra och håll handen dagligen, att inte glömma bort att vara nära, sa Linda till Aftonbladet tidigare i år.

FOTO: TV4 Play, Karin Törnblom/TT

Annons