LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff bryter tystnaden om äktenskapet – ärliga orden om maken

30 sep, 2022 
Linda Lindorff
Linda Lindorff hjälper bönderna hitta kärleken i Bonde söker fru 2022.
Men hur står det till med hennes kärleksliv?
Nu öppnar tv-profilen upp sig om äktenskapet med maken.
Annons
Bonde söker fru-Matthews starka ord om Linda Lindorff: "Kunglig"Brand logo
Bonde söker fru-Matthews starka ord om Linda Lindorff: "Kunglig"

Den folkkära programledaren Linda Lindorff, 50, har blivit ett populärt ansikte i tv-rutan, vi har sett henne leda program så som När & fjärran, Robinson 2009 och Farmen.

Dock så är Linda mest känd för är succéprogrammet Bonde söker fru. Linda har varit programledare i snart 17 säsonger och hon gör det med bravur varje gång.

Ja, vi kan konstatera att karriären går som på räls. Men hur står det till med familjelivet? Idag är Linda gift med maken Jacob Lindorff, 49, och tillsammans har de döttrarna Lykke, 14, Wilhelmina, 12, och Benedicte, 8.

Linda Lindorffs och maken Jacob firade bröllopsdag

Det är på Instagram som vi får ta del av Lindas liv och hennes äventyr med familjen. I somras delade programledaren med sig av en fantastisk fin hyllning till maken i ett inlägg på Instagram.

”Lyckligaste dagen i mitt liv. Idag har vi våra tre barn och tillsammans har vi fått uppleva så mycket. Ofattbart glad är jag över alla underbara år och all kärlek. Tacksam över allt jag fått känna och känner. Älskar allt med dig”, skrev hon på Instagram när de i somras firade 13 år som gifta.

Programledaren har tidigare berättat att det gick fort för henne att förstå att Jacob var mannen i hennes liv.

Annons

– Det kom instinktivt till mig att ”Jag vill göra barn med den mannen”, haha. Det är häftigt. Det är som att det inte finns någon annan än Jacob, har hon sagt till Expressen angående sin kärlek till maken.

Linda Lindorffs ärliga ord om relationen med maken

Linda jobbar som tidigare nämnt med relationer och på jobbet får hon se när personer försöker hitta sin andra hälft. Men hon får också uppleva dramatik och andra känslor som kan uppstå när man är på jakt efter kärlek.

Eftersom programledaren har kört Bonde söker fru så pass länge så kan man undra om programmet har hjälpt hennes eget äktenskap. Något som hon öppnar upp om i en ny intervju med Aftonbladet.

– Jag är glad över att det smittar av sig även på mig. Jag känner mig påmind, varje dag jag jobbar med Bonde söker fru, varje gång vi pratar om kärlek och längtan, om min egen relation och kärlek, säger hon till tidningen och tillägger:

– Jag har lärt mig saker om relationer, även i år, som jag tar med mig till mitt bibliotek i huvudet.

FOTO: TV4, TT

Annons