Linda Lindorffs starka reaktion efter bonde-Susannas familjebild: ”Men oj...”

Programledaren Linda Lindorff har en brun skinnjacka och grå polotröja.

Programledaren Linda Lindorff har lett Bonde söker fru sedan start och hjälpt bönder hitta kärleken i snart 17 säsonger. Nu reagerar Linda mot bonde-Susannas träff.
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Snart är succéprogrammet Bonde söker fru 2022 tillbaka med en ny säsong av kärlekstörstande.

Och vad vore Bonde söker fru utan programledaren Linda Lindorff, 50, som under snart 17 säsongen har hjälpt bönder att hitta kärleken på bästa sändningstid.

Det är inte ovanligt att bönderna träffas efter att kamerorna har slocknat.

Ändringen i årets säsong av Bonde söker fru

Det första möte mellan bönderna och brevskrivarna har tidigare skett på Sundbyholms slott, något som inte gått att genomföra under pandemin.

Men i år blir ändå första mötet på Sundbyholm och programledaren Linda har skrivit om sin känsla inför årets ändring:

”Den upptrimmade känslan och laddade stämningen infann sig inte på samma vis när bönderna fick möta sina brevskrivare en och en. Nu är vi tillbaka där alla får vara tillsammans. Alla brevskrivare får stå på gården och möta alla fyra bönder samtidigt. Jag älskar det! Stämningen är så elektrisk! Luften riktigt dallrar av förväntan”, skriver Linda på bloggen.

Även två av barnen fick vara med under inspelning på Sundbyholms slott.

”På Sundbyholm var dom med - ja två av dom i alla fall - nu är hela gänget i Båstad sedan i söndags på tennis-SM och jag längtar ihjäl mig. Får heller inte se dom förrän tidigast måndagkväll. Säkert bra att få längta ibland men jag mår verkligen så mycket bättre när vi är tillsammans.”, skrev Linda på sin Instagram.

Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes

Se klippet här!

Lindas oväntade reaktion om bonde-Susanna: ”Men oj”

Bonden Susanna Karlsson, 31, fick tittarna följa i programmet år 2018 när hon hittade kärleken i Hannes Haraldsson, 30, och för ett år sedan kom parets första barn.

På Instagram visar hon nu upp träffen med en annan tidigare bonde, nämligen Kamelbonden, eller Bengt Erlingsson, 68, som han egentligen heter. Bengt medverkade i Bonde söker fru 2012 och bor på Öland. Susanna och familjen var ute på en liten semesterresa och passade på att svänga förbi Bengts kamelranch.

Och givetvis kommenterade programledaren träffen mellan bönderna.

Men oj så kul! Åh hälsa!”, skriver Linda under inlägget.

FOTO: TV4, Patrik Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN