Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorffs glädjebesked under inspelningarna av Bonde söker fru

10 jun, 2019 
Lina Arvidsson
Linda Lindorff om nya säsongen av Bonde söker fru - kärlek åt alla.
Sommarens inspelning av kärlekssåpan Bonde söker fru på TV4 har kommit igång och programledaren Linda Lindorff är förstås på plats. Nu har också inspelningen av Bonde söker fru – kärlek åt alla börjat. På Instagram berättar Linda Lindorff om första inspelningsdagen – och hur årets säsong kommer att bli.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Inspelningen av TV4:s succé Bonde söker fru är i full gång. Framför kamerorna ska ensamma bönder söka kärlekslyckan bland de brevskrivare som tagit kontakt via produktionen. Med sig har de programledaren Linda Lindorff, 47, som stöd under inspelningens gång.

Bönderna har tidigare i vår fått ta del av sin brevskörd och utifrån dem valt vilka brevskrivare som de vill stifta närmare bekantskap med. I förra veckan fick också bönderna för första gången träffa sina brevskrivare. Under speeddejter på fem minuter fick de sedan bestämma vem de vill fortsätta träffa och vem som får åka hem igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I förra veckan gick också Linda Lindorff ut och svarade de brevskrivare som undrat om just deras brev verkligen nått rätt bonde.

”Jag vet att många känner att de personligen borde ha blivit uppringda av redaktionen med ett besked huruvida man är en av bondens favoriter eller inte men vi får tusentals brev till bönderna och redaktionen har inte möjlighet att höra av sig till alla”, skrev Linda Lindorff i ett inlägg på Instagram.

Annons

Även Kärlek åt alla

I dag inleds också inspelningen av Bonde söker fru – kärlek åt alla som kommer att visas på TV4 Play. Och Linda Lindorff tror att även det kommer att bjuda på en bra säsong.

“Idag börjar inspelningen av Kärlek åt alla – sååå spännande! Som ni vet följer vi ju fyra bönder i Bonde söker fru och det får vi se i TV4 där brevskrivarna flyttar in på deras gårdar. De andra bönderna följer vi i Kärlek åt alla där de får en intensiv kärleksvecka på Siggesta. Där är vi alltså nu“, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Hon fortsätter:

Så kommande dagar blir det en herrans massa dejtande – och bönderna är så taggade. Jag har en väldigt bra magkänsla.

Årets omgång av Bonde söker fru blir den 14e i ordningen, men nästa år kommer programmet att se annorlunda ut. I maj avslöjade Linda Lindorff att Bonde söker fru flyttar utomlands nästa år. Då blir det svenska bönder i andra länder som kommer att söka kärleken. Linda kommer självklart vara med som programledare.

Det ska bli väldigt roligt och intressant det här, dels att få en liten inblick i hur det är att vara bonde i andra länder, höra om skillnader och likheter, se hur de har det och höra om hur de hamnade där och varför. Sedan är det så klart väldigt spännande att höra om deras längtan efter kärlek och försöka hjälpa dem att hitta det de söker“, skrev Linda Lindorff till Hänt i maj.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Instagram

Annons