LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorffs glädjebesked – avslöjar framtiden för Bonde söker fru

27 dec, 2022 
Carolin och Linda i Bonde söker fru
Linda Lindorff förknippar många med Bonde söker fru.
Men hur ser hennes framtid ut i tv-rutan? Det är många som undrat efter att hon ersattes i det sista avsnittet.
Nu avslöjar programledaren hur det ligger till!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

Bonde söker fru har nått sitt slut för det här året. Det sista avsnittet som sändes var ett specialavsnitt där tittarna får se några av bönderna från de olika säsongerna för att få reda på hur de bor och lever idag.

Men programledaren var inte Linda Lindorff, 50, som det brukar vara. För hon var uppbokad på en annan inspelning och istället fick Carolin Björnerhag, 36, ta över rodret.

– Det är så roligt, jag fick reda på det här i somras och jag blev så glad att jag skrek rakt ut. Det blev en schemakrock för Linda Lindorff för hon gör ju så många program så det var flera saker som behövdes spelas in samtidigt. Det gick liksom inte rent logistiskt så då ringde TV4 och frågade om jag kunde tänka mig att göra det här.

Annons

Hon la till:

– Jag har följt Bonde söker fru sedan jag var liten. Det har ju rullat ganska många säsonger så det var helt självklart. Jag tror jag svarade ja innan jag ens hade tänkt igenom vad jag skulle göra.

Carolin i Bonde söker fru.
Carolin i Bonde söker fru.

Linda Lindorffs ord om att bli ersatt i Bonde söker fru

När Hänt når Linda förklarade även hon situationen:

– Anledningen var att TV4 ville att jag skulle göra nya programmet My Mom your dad och då krockade det precis med sista avsnittet. Både TV4 och Fremantle kämpade verkligen för att försöka få till så att jag kunde spela in både och men det gick inte. Det var fysiskt omöjligt, då hade jag behövt klona mig.

Det nya dejtingprogrammet gjorde alltså så att Linda missade inspelningen av Bonde söker fru – vad hände sedan?

– My Mom your dad är ju en storsatsning och de ville att jag gjorde den och de försökte verkligen lösa så att jag skulle kunna göra allt men det gick inte. Nästa år hinner vi nog lösa det i tid och planera annorlunda. Hos mig är bonden lika högt prioriterad som alltid.

Linda Lindorff.
Linda Lindorff.

Programledarens glädjebesked – fått nytt kontrakt

Men för den tittaren som oroade sig för att Linda skulle sluta med Bonde söker fru kommer nu ett glädjande besked. Linda avslöjar nämligen att hon precis skrivit på ett nytt kontrakt med TV4, och det sträcker sig ända fram till 2025.

Annons

Detta blev även programledarens första ord efter avsnittet Bonde söker fru – vad hände sedan?.

”Glada nyheter för alla som gillar Bonde söker fru - nu har jag skrivit på nytt kontrakt med TV4 för ytterligare tre år. Allt blev klart idag. Det känns otroligt kul för jag har ju så många fina spännande program som jag sagt ja till – Bonde söker fru, Kärlek åt alla, My Mom your dad, Bonde söker fru jorden runt och Wildkids.”

Hon fortsätter:

”Dessutom pratar vi om ytterligare ett program som handlar om djur. Ja mycket roligt att se fram emot och jag trivs verkligen bra på TV4 och känner mig otroligt uppskattad och jag älskar verkligen att göra de här programmen för er, världens bästa!”, skriver hon på Instagram.

I ett meddelande till Hänt berättar Linda om glädjen:

”Ja, tre år till med TV4. Jag har så många fina program och trivs väldigt bra på kanalen så det var ett hyfsat lätt beslut att tacka ja. Glad också över alla fina ord och hälsningar. Det känns så klart extra kul att jobba när man får så mycket kärlek från tittarna.”

Annons