Linda Lindorffs galna löfte – om hon vinner en Kristall

Efter de senaste årens prislösa raseriutrusningar från Kristallen-galan – nu lovar Lindorff att tatuera sig om den efterlängtade vinsten kammas hem i år.

Linda Lindorff, 45, och Kristallen-galan är en lång och känslosam följetong. Efter att hon förra året – ännu ett år – gått prislös från galan för ”Bonde söker fru” lämnade hon tillställningen – skrikande i vredesmod. Ett riktigt ”Ronja rövardotter-skrik” som hon kallade det själv efter galan.

I år verkar dock inte Lindorff ladda för ett nytt raseriutbrott, tvärtom verkar hon inställd på att priset för ”bästa dokusåpa” inte kommer att gå till ”Bonde söker fru”. I ett inlägg på hennes blogg går hon så långt att hon lovar att tatuera in programnamnet om det skulle bli en efterlängtad Kristallen-vinst.

– Jag är väldigt säker på att vi inte vinner i år heller, att vi skulle få en Kristall är faktiskt så extremt osannolikt att jag lovat min producent (som ännu inte gett upp hoppet) att tatuera in Bonde söker fru på min kropp ifall vi vinner, skriver hon.

Den tillsynes galna tatueringslöftet utlovas delvis för att Lindorff inte alls tror på en vinst för programmet, som sänts i tolv säsonger i TV4.

– De som sitter i juryn känner så klart att det är ett tråkigt val att utse Bonden till vinnare efter 12 säsonger, det förstår jag. Skulle vi fått pris borde vi fått det för länge sen. Nu är det för sent. Så tänker jag faktiskt – och det är helt utan bitterhet. Det som betyder nåt att ju ni tittare älskar programmet – och att vi gör skillnad i människors liv. Det här menar jag verkligen.

”Bonde söker fru” är nominerad för en Kristall i kategorin ”Bästa dokusåpa”. Andra nominerade program i samma kategori är ”Ex on the beach” (Kanal 5), ”Paradise hotel” (TV3), ”Det stora fågeläventyret” (SVT) och ”Allt för Sverige” (SVT).

Kristallen-galan sänds 1 september i SVT, och leds av Kattis Ahlström.

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorff lämnade Kristallen-galan i vrede

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorff bröt mot regeln på bondens bröllop: ”Panik”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!