Linda Lindorff bröt mot regeln på bondens bröllop: "Panik"

Under helgens lyckliga bondebröllop var allt frid och fröjd. Eller, nästan i alla fall. Väl på plats i Anderstorp fick Linda Lindorff panik. Hon hade glömt sin klänning.

Så har bonden fått sin fru – återigen! I helgen stundade det bondebröllop mellan Sebastian Davidsson, 36, och Petra Liljeblad, 30, i Anderstorp. Paret träffades i ”Bonde söker fru” 2014 och matchmakern, tillika programledaren, Linda Lindorff, 45, var på plats. Och hur självklar hennes närvaro än kan tyckas vara på ett bröllop som det här så var det inte säkert att hon skulle ta sig dit.

Hon hade nämligen klädpanik.

Till sin fasa inser hon att hon har glömt sin klänning i Skåne och den enda klänningen som fanns i väskan var en röd. Till er som inte är så insatta i bröllopsregler säger den gamla klädkoden att rött betyder att man har haft till det med brudgummen.

“Pratade precis med Erik Nilsson bonden från Pilås som var med samma år som Sebastian som också ska på bröllopet, och han sa då att bära rött innebär att man haft ihop den med brudgummen! Ahhhh! Jag tror jag dör! Erik höll på att skratta ihjäl sig åt min panik och sa kan hända är han lite gammaldags…  Har smsat Sebastian för att fråga om jag kan komma ändå men han har ännu inte svarat”, skriver Linda på sin blogg.

Men efter panik, googlande och rådfrågning från vänner så valde hon ändå att gå på bröllopet i sin röda klänning.

”Ok, alla jag frågat sagt att det okej att jag är röd idag. Så nu för vi! Rött är ju ändå kärlekens färg och idag firar vi kärleken!!” skriver Linda.

Tur var väl det. För titta så fint hon klär i den! Och nog firades kärleken av bilderna att döma.

Vi önskar paret all lycka i framtiden!

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorff vansinnig efter upptäckten: ”Jag är chockad”

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sebastians lycka inför bröllopet: ”Drömdag”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!