LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorff vägrar återvända – bekräftar beslutet med maken Jacob: ”Varför?”

18 jan, 2024 
Linda Lindorff
Linda Lindorff och familjen skulle bo i Spanien i ett år.
Över halva tiden har gått – och nu börjar TV4-profilen tänka om gällande deras boendesituation.
”Varför begränsa sig?”, undrar hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Det var i slutet på december som tittarna fick se hur det gick för bönderna i Bonde söker fru 2023. Programledare var som vanligt Linda Lindorff, 51, och inför premiären av denna säsong avslöjade hon att hon inte har några planer på att lämna över stafettpinnen.

– Jag kan det utan och innan det finns nog ingen som kan göra jobbet bättre än jag. Förlåt att jag säger det. Men min kärlek, respekt och beundran för programmet och de som är med är så stor och jag älskar allt med Bonde söker fru. Det här jobbet ska jag göra, sa hon till Aftonbladet då.

Linda Lindorff, maken Jacob och döttrarna har flyttat till Spanien

TV4-jobbet ligger Linda varmt om hjärtat men något hon värnar om ännu mer är sin familj, som består av maken Jacob Lindorff, 50, och döttrarna Benedicte, 10, Wilhelmina, 14, och Lykke, 15.

Annons

2023 tog familjen sitt pick och pack och flyttade från villan på Lidingö till Mallorca. På sin blogg berättade programledaren då att de planerade att stanna ett år.

”Nu har vi flyttat in i huset där vi ska bo det kommande året. Det känns fortfarande overkligt och vi har ännu inte riktigt kommit in i någon vardag”, skrev hon vid tillfället.

Vill inte flytta till Sverige: ”Alla vill vara kvar åtminstone ett år till”

Och familjen verkar älska sitt nya liv i Spanien! För Hänt berättade Linda Lindorff nyligen om deras vardag på soligare breddgrader.

– Jag får prata spanska varje dag, vilket jag tycker är kul. Jag får se mina barn uppleva något annat. Spanien är en nytändning i livet, jag mår jättebra!, sa hon till Hänt ungefär ett halvår efter att flyttlasset gått.

Familjen trivs faktiskt så pass bra att de funderar på att stanna ännu längre. På sin blogg utvecklar Linda hur de tänker och känner.

Annons

”När vi flyttade ner så var det sagt att vi skulle vara här i ett år, nu har mer än halva tiden gått och vi trivs så otroligt bra”, skriver hon och fortsätter:

”Vi har en känsla av hur det är att leva här och som det är nu vill alla vara kvar åtminstone ett år till.

Därför vill de stanna kvar i Spanien längre: ”Varför begränsa sig?”

Så vad är det egentligen som är så bra med deras nya liv? Enligt Linda kändes det till en början bara som en semester men med tiden har de blivit allt mer hemmastadda.

”Jag trodde faktiskt att jag skulle få rejäl hemlängtan stundtals men även om jag tänker på Sverige och huset och allt annat lite nu och då så är det inte med längtan utan mer som när man pratar om en annan plats man också tycker om. Jag älskar Sverige och det kommer jag alltid att göra men jag trivs också oväntat och ofattbart bra här”, förklarar hon.

Linda Lindorff förtydligar att de kommer att komma hem till Sverige en vända till sommaren, men det verkar alltså luta åt att Spanien blir deras permanenta hemadress en tid framöver.

”Världen är stor så varför begränsa sig. Lite så känns det”, skriver hon.

FOTO: Hans Shimoda/TT, TV4 play

Annons