Linda Lindorff tar över populära familjeprogrammet på TV4

Linda Lindorff Wild kids
Linda Lindorff har de senaste åren varit programledare för TV4:s Bonde söker fru. Nu avslöjar Linda att hon ska ta sig an ett nytt uppdrag.
Annons

Sedan 2005 har SVT visat det populära familjeprogrammet Wild kids, vilket är en dokusåpa för barn. Under de fyra första säsongerna var Ola Lindholm, 48, programledare, men 2012 tog Rickard Olsson, 52, över stafettpinnen.

Genom åren har programmet spelats in på olika platser, men det utspelar sig alltid i naturen nära en sjö eller vid en djurark. Inför säsongerna har hundratals barn sökt in till Wild kids, där de lyckligt utvalda 10-13-åringarna tävlar om att vinna en resa till Afrika.

Ny kanal och programledare för Wild kids

Nu väljer SVT att släppa ifrån sig Wild kids till TV4, eftersom de enligt SVD har haft svårt att locka till sig en tillräckligt stor publik på fredagskvällarna.

Annons

– Vi har skruvat och jobbat väldigt hårt på det formatet, och det har funkat väldigt bra gentemot barnen men det samlar inte riktigt vuxenpubliken på det sättet som vi hade önskat och som vi har behov av, säger Johanna Gårdare, programchef på SVT, enligt SVD.

Annons

I ett inlägg på Instagram berättar nu Linda Lindorff, 47, att det är hon som tar över rollen som programledare för Wild kids när programmet byter till TV4.

– Nu kan jag äntligen avslöja att succéprogrammet Wild kids kommer till TV4 och Cmore, och jag har fått den stora äran att få vara programledare. Det ska bli väldigt spännande att få följa det här äventyret på nära håll med allt vad det innebär i form av svenska skogar, tuffa tävlingar, utmaningar och barn. Jättekul detta. Så är du mellan 10 och 13 år och sugen på ditt livs äventyr, gå in på TV4.se och sök nu, vi ses, säger Linda Lindorff i videon på Instagram.

Linda Lindorff är sedan tidigare känd för TV4 tittarna som programledare för Bonde söker fru.

View this post on Instagram

Dags att avslöja! 😀

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

FOTO: Instagram, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…