Artikeln innehåller reklamlänkar

Linda Hammars härliga bröllopsbesked med kärleken Lars-Åke – där gifter de sig

"I en annan del av Köping"-profilen Linda Hammar planerar bröllop med kärleken Lars-Åke Fransson.

Linda Hammar, 45, blev folkkär programmet ”I en annan del av Köping” som sändes mellan 2007-2010. Förra året gjorde den omtyckta realitysåpan comeback på TV4 och då fick tittarna reda på att Linda förlovat sig med pojkvännen Lars-Åke Fransson, 62, som hon varit tillsammans med i flera år.

Då förklarade Linda och Lars-Åke att de var något tveksamma till att gifta sig, men nu verkar de härligt nog ha ändrat åsikt i frågan. Men när det ska ske är inte spikat.

– Inte än… Men det kommer! Vi får helt enkelt komma till skott, säger Lars-Åke och Linda när Hänt träffar dem på galapremiären av ”Tårtgeneralen” som storebror Filip Hammar står bakom.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men de har däremot en klar bild av hur deras drömbröllop skulle se ut.

– Det skulle gärna få vara på en solig sandstrand någonstans. Men det blir nog en fin kyrka i Köping… Och så en häst med en lövad skrinda, förklarar Lars-Åke och fortsätter:

– Linda skulle bli den absolut vackraste bruden!

Trots att de har hållit ihop i så många år ger de snudd på ett nyförälskat intryck.

– Det är skitbra mellan oss!

Lars-Åke lade in en stöt på Linda när han fick höra att relationen med Mats Halvarsson var över. Och det på en minst sagt gulligt sätt.

– Han lämnade en lapp i min brevlåda och frågade om vi skulle ses. Han är min drömprins. Han är så snygg, särskilt när han har rakat sig. Lars-Åke är en jättebra kille, har Linda tidigare sagt i Expressen.

LÄS MER: Linda Hammar är förlovad: ”Världen behöver mer kärlek”

LÄS MER: Linda Hammar överöses med kärlek från tittarna

Foto: TV4, Shimoda Media

FRÅN FÖRSTASIDAN