LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Hammars härliga bröllopsbesked med kärleken Lars-Åke – där gifter de sig

24 mar, 2018 
Hans & Anna Shimoda
"I en annan del av Köping"-profilen Linda Hammar planerar bröllop med kärleken Lars-Åke Fransson.
Annons

Linda Hammar, 45, blev folkkär programmet ”I en annan del av Köping” som sändes mellan 2007-2010. Förra året gjorde den omtyckta realitysåpan comeback på TV4 och då fick tittarna reda på att Linda förlovat sig med pojkvännen Lars-Åke Fransson, 62, som hon varit tillsammans med i flera år.

Då förklarade Linda och Lars-Åke att de var något tveksamma till att gifta sig, men nu verkar de härligt nog ha ändrat åsikt i frågan. Men när det ska ske är inte spikat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Inte än… Men det kommer! Vi får helt enkelt komma till skott, säger Lars-Åke och Linda när Hänt träffar dem på galapremiären av ”Tårtgeneralen” som storebror Filip Hammar står bakom.

Men de har däremot en klar bild av hur deras drömbröllop skulle se ut.

– Det skulle gärna få vara på en solig sandstrand någonstans. Men det blir nog en fin kyrka i Köping… Och så en häst med en lövad skrinda, förklarar Lars-Åke och fortsätter:

– Linda skulle bli den absolut vackraste bruden!

Annons

Trots att de har hållit ihop i så många år ger de snudd på ett nyförälskat intryck.

– Det är skitbra mellan oss!

Lars-Åke lade in en stöt på Linda när han fick höra att relationen med Mats Halvarsson var över. Och det på en minst sagt gulligt sätt.

– Han lämnade en lapp i min brevlåda och frågade om vi skulle ses. Han är min drömprins. Han är så snygg, särskilt när han har rakat sig. Lars-Åke är en jättebra kille, har Linda tidigare sagt i Expressen.

Foto: TV4, Shimoda Media

Annons