Linda Hammar är förlovad: "Världen behöver mer kärlek"

Linda Hammar är förlovad: "Världen behöver mer kärlek"

Kärlekslycka! "I en annan del av Köping"-Linda Hammar har förlovat sig.

Tv-profilen Filip Hammars, 41, storasyster Linda Hammar, 44, blev folkkär när programmet “I en annan del av Köping” sändes på TV4 mellan 2007-2010. På måndag är det premiär för en helt ny säsong och helt nytt är att Linda har hittat kärleken igen.

Det var i samband med att programmet visades på TV4 för några år sedan som hennes nya fästman, Lars-Åke, fick upp ögonen för henne. Nu är paret förlovade med varandra.

– Man behöver mer kärlek i världen, det är så mycket bråk just nu. Och i “Big brother” är det bara sex och sex. Här får man se hur verkligheten är, det är inget fusk som i andra såpor, säger Linda Hammar till TT enligt tidningen GP.

LÄ OCKSÅ: Linda Hammar överöses med kärlek från fansen

I trailern till programmet får tittarna bland anana se hur Linda och Lars-Åke avnjuter en romantisk middag tillsammans. Men enligt TT nöjer sig Linda Hammar med förlovningen och har inga planer på att gifta sig.

– Nej, det tror jag inte, säger hon.

Linda och nya kärleken. Foto: TV4

Linda och nya kärleken Lars-Åke. Foto: TV4

Förutom Linda Hammar följer “I en annan del av Köping” också hennes kompisar Mats Halvarsson, Mikael Wiseby och Torbjörn “Tobbe” Jonsson. Programmet, som flera gånger vunnit det stora tv-priset “Kristallen”, har också haft en positiv inverkan på Linda Hammars liv, berättar hon.

– Programmet har påverkat jättemycket. Det har blivit annorlunda livet, man har blivit mer känd och så där. Det är kulare, säger Linda Hammar till TT och skrattar.

“I en annan del av Köping” har premiär 20.30 på måndag i TV4.

LÄS OCKSÅ: Filip Hammar om sin son: “Allt pekar på att han har en enorm penis”

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN