Linda Hammar om sin nya pojkvän: "Han är fantastisk"

Linda Hammar från "I en annan del av Köping" har träffat kärleken i Lars-Åke Fransson. Nu berättar de om sin kärlek – och om hur de träffades.

Linda Hammar, 44, är tillbaka i tv-succén “I en annan del av Köping” på TV4. En del är sig likt sedan programmet sändes 2007-2010, men en stor sak har definitivt förändrats för tv-profilen. Linda Hammar har nämligen träffat kärleken igen. Mannen i hennes liv heter Lars-Åke Fransson och nu berättar de båda om sin kärlek till varandra.

– Jag har ju träffat en ny kille. Han är riktigt generös med blommor och så är han en snäll kille med mycket humor. Han betyder verkligen jättemycket för mig. Det är så skönt att ha någon att dela allting med. Han är helt fantastisk, säger Linda Hammar i programmet.

LÄS MER: Linda Hammar är förlovad: “Världen behöver mer kärlek”

Tillsammans brukar kärleksparet, som också har förlovat sig med varandra, titta på tv och på dvd-filmer och gå ut ihop. I programmet får tittarna se hur Lars-Åke överraskar Linda med en bukett rosor och sedan en romantisk picknick ute på gräsmattan.

– Det får du för att du är född som du är, mitt allt, säger han när han lämnar över blommorna till henne i programmet.

Linda och Lars-Åke på romantisk picknick. Foto: TV4

Linda och Lars-Åke på romantisk picknick. Foto: TV4

Lars-Åke berättar också om hur det gick till när han och Linda blev ett par. Det var när Mats Halvarsson, en av de andra profilerna i programmet och också Lindas ex-pojkvän, gjorde slut som Lars-Åke snabbt skyndade sig för att fånga hennes hjärta.

– När Mats gjorde slut med Linda, då högg jag henne som en kobra direkt och fångade henne i mitt nät. Sedan sitter hon där sedan dess, säger han i programmet och skrattar.

LÄS MER: Linda Hammar överöses med kärlek från tittarna

“I en annan del av Köping” sänds 20.30 på måndagar i TV4.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN