TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Hammar om sin nya pojkvän: "Han är fantastisk"

20 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Linda Hammar från "I en annan del av Köping" har träffat kärleken i Lars-Åke Fransson. Nu berättar de om sin kärlek – och om hur de träffades.
Annons

Linda Hammar, 44, är tillbaka i tv-succén “I en annan del av Köping” på TV4. En del är sig likt sedan programmet sändes 2007-2010, men en stor sak har definitivt förändrats för tv-profilen. Linda Hammar har nämligen träffat kärleken igen. Mannen i hennes liv heter Lars-Åke Fransson och nu berättar de båda om sin kärlek till varandra.

– Jag har ju träffat en ny kille. Han är riktigt generös med blommor och så är han en snäll kille med mycket humor. Han betyder verkligen jättemycket för mig. Det är så skönt att ha någon att dela allting med. Han är helt fantastisk, säger Linda Hammar i programmet.

Tillsammans brukar kärleksparet, som också har förlovat sig med varandra, titta på tv och på dvd-filmer och gå ut ihop. I programmet får tittarna se hur Lars-Åke överraskar Linda med en bukett rosor och sedan en romantisk picknick ute på gräsmattan.

Annons

– Det får du för att du är född som du är, mitt allt, säger han när han lämnar över blommorna till henne i programmet.

Linda och Lars-Åke på romantisk picknick. Foto: TV4
Linda och Lars-Åke på romantisk picknick. Foto: TV4

Lars-Åke berättar också om hur det gick till när han och Linda blev ett par. Det var när Mats Halvarsson, en av de andra profilerna i programmet och också Lindas ex-pojkvän, gjorde slut som Lars-Åke snabbt skyndade sig för att fånga hennes hjärta.

– När Mats gjorde slut med Linda, då högg jag henne som en kobra direkt och fångade henne i mitt nät. Sedan sitter hon där sedan dess, säger han i programmet och skrattar.

“I en annan del av Köping” sänds 20.30 på måndagar i TV4.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons