LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Bengtzings underbara lycka – nu sätter hon ord på känslorna

16 feb, 2024 
Linda Bengtzing delar med sig av ett extra stort glädjebesked och följarna jublar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”Brand logo
Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”

Den folkkära schlagerdrottningen Linda Bengtzing, 49, har en ikonisk karriär. Än idag är hon ute på turnéer och har spelningar Sverige runt. De flesta förknippar Linda med Melodifestivalen. Där hon har varit med och tävlat med låtar som Alla flickor, Jag ljuger så bra, Hur svårt kan det va?, och nu senast Fyrfaldigt hurra.

Linda Bengtzings underbara lycka – nu sätter hon ord på känslorna

Nu till våren är det dags för Linda att dra ut på vårturné tillsammans med hennes kära vän artisten Magnus Carlsson. Det är på Instagram som hon delar med sig av lyckan och följarna jublar i kommentarsfältet.


”Snart drar vårturnén igång! ”EN JÄKLA MASSA SCHLAGER”. Flera datum är slutsålda men det finns fortfarande biljetter kvar till några shower! In och boka så ses vi ju. Länk i bio till turnékalendern!”

Följarna jublar efter Linda Bengtzings glädjerop

Det verkar vara flera som redan har köpt sig en biljett och längtar att få se Magnus och Linda.

”Du ska bara veta hur mycket jag längtar att få se er igen”

”Vi syns i Karlskrona ”

”24 april bokad”

Linda och Magnus har tidigare berättat för Hänt om turnén och om alla frågor de har fått om varför de inte har besökt vissa städer.

– Det är på grund av en sak, efter pandemin så är det så många produktioner som behöver komma ikapp. Så att hitta ställen att spela på är inte lätt. För de är redan upptagna, sa Linda då.

FOTO: TT

Annons