Linda Bengtzings avslöjande om Lotta Engbergs kärlek till Mikael Sandström

Linda Bengtzing avslöjar Lotta Engbergs känslor för Mikael Sandström.

Claudio Bresciani/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT
Lotta Engberg och Mikael Sandström har funnit varandra och är nu ett etablerat par. Programledarens nära kompis Linda Bengtzing kommer nu med ett avslöjande om Lottas känslor för pojkvännen.

Vårens och sommarens mest omskriva svenska par är Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström. Kärlekssagan började i januari när programledaren Lotta avslöjade att hon mer än gärna skulle kunna gå på dejt med Mikael.

Hon tog sedan kontakt med doktorn, och det ledde så småningom till att de båda gick på en dejt i juni. Därefter var det tyst ett tag innan Mikael Sandström bekräftade att de var ett par.

När Hänt pratade med honom i början av augusti sa han så här om vad han tyckte bäst om med Lotta:

– Åh, det är allt möjligt. Hela hennes personlighet. Det låter kanske lite fånigt, men också att hon tog initiativet. Det var ju det som satte igång allt och någonstans måste det börja, säger han i intervjun och fortsätter:

– Hon har så många fina sidor som kanske inte syns i offentligheten. Hon har ett större djup än vad som kanske syns. Hon är varm och prestigelös och initiativrik – jag skulle kunna babbla på om hennes fina sidor hur länge som helst.

Linda Bengtzings kupp i Bingolotto

Lotta Engberg har också pratat varmt om sin pojkvän.

En av hennes nära vänner är sångerskan Linda Bengtzing, som nu kommer med ett avslöjande om Lottas känslor för Mikael. Det kommer från en intervju i Mix megapol-programmet Gry Forsell med vänner.

Ämnet kommer upp då de börjar prata om att Mikael Sandström tidigare i veckan uttalat sig om att han och Lotta Engberg höll sin relation lite hemlig under den första början. Det håller inte Mix megapol-gänget med om.

Och det gör inte Linda Bengtzing heller som skrattar gott. Hon berättar om när hon i söndags överraskade Lotta Engberg genom att måla en tavla till henne i Bingolottostudion.

– Då döpte jag den till SPF0 – sun protection factor: 0, säger hon, som en blinkning till Mikael Sandströms smeknamn ”Soldoktorn”.

Linda Bengtzing om vänskapen med Lotta Engberg

Programledaren Gry Forsell frågar då Linda Bengtzing hur väl hon känner Lotta Engberg.

– Bra! Åh, hon är så... jag älskar henne, säger Linda Bengtzing.

Gry Forsell försöker ställa en till fråga men blir avbruten av sångaren som glatt utbrister:

– Hon är så kär! Och därför blir jag så lycklig. Hon är så kär! Jag kramade Lotta och sa till henne att vi ska ha det så bra från och med nu.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

De pratar vidare om Lotta Engbergs kärlek, och Gry Forsell frågar vad hon sagt till sin vän.

– Jag ser på henne att hon bara vill prata om det. Man kommer ju ihåg det där själv, och jag unnar alla lycka, säger Linda Bengtzing.

Det säger Gry Forsell att Mix megapol-gänget också gör, och det skriver Hänt-gänget också under på.

Läs också: Doktor Mikael Sandströms samboplan med Lotta Engberg

Läs också: Mikael Sandströms hyllning till flickvännen Lotta Engberg

Bild: Claudio Bresciani/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT