ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Bengtzing visar upp bilder inifrån hennes hus: ”Kallt och gult”

14 okt, 2022 
LINDA BENGTZING
Linda Bengtzing bor sedan 13 år tillbaka i en villa i Tyresö tillsammans med familjen. Nu visar hon upp bilder inifrån huset!
Annons
Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken PeterBrand logo
Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter

Den senaste tiden har det varit mycket kring vår "Mello-stjärna" Linda Bengtzing, 48. Senast i år ställde hon upp i Melodifestivalen med bidraget Fyrfaldigt hurra! och tidigare har vi fått se henne med låtar som Alla flickor och Jag ljuger så bra.

Nyligen delade hon däremot med sig om en tuff sjukdomskamp som hon tampats med. Det handlar om en knöl i bröstet.

Jag hade tre veckor kvar på semestern. Det blev en mardröm. Jag gick från dödsångest till kämpaglöd till acceptans. Önskar idag att jag åkt hem för uppföljning för de veckornas väntan satte sig på min hjärna, hjärta och liv.”

Som tur är blev hon friskförklarad och hon är glad över att ha bidraget till att sjukdomen uppmärksammats något enormt den senaste tiden.

Annons

Kärlekssagan med Peter Ståhlgren

På det privata planet är Linda tillsammans med partnern Peter Ståhlgren, 47. De har varit ett par i över tolv år och idag lever de ett stillsamt familjeliv med barnen Nils och Vera. Linda delar ofta med sig av bilder från vardagen i sociala medier.

När Linda gästade podcasten Bathinas skilda möten med Bathina Philipson berättade hon hur det var att träffa sin man Peter – som då var i en relation.

– Han snodde jag från en tjej som inte var alert nog, sa Linda skämtsamt i podden.

Sedan dess har paret kilat stadigt och sedan 13 år tillbaka är de bosatta i Tyresö strax utanför Stockholm.

Linda Bengtzing visar upp huset – berättar om renoveringsbehovet

Det har som sagt gått 13 år sedan Peter och Linda flyttade in i villan och nu berättar Linda att det behöver göras ett och annat.

Vi flyttade in i vårt hus för 13 år sedan. Har renoverat badrum och kök då svartmögel fanns i alla våtrum..., skriver hon.

Annons

Linda fortsätter att berätta vad som behöver göras.

”Jag tror det är dags nu. Svårt dock. Huset är från 1920-talet och allt måste passa huset. Modernt men med mogen känsla. 13 år har gjort att vi vet vad vi INTE vill ha men sen stopp... Vad vill vi ha? Vi har ju ingen stil. Bara hemtrevnad ska bo här. Inte inredningstidningstomt.”, skriver hon och fortsätter:

”Däremot har vi aldrig rört vardagsrummet. Golvet är kallt och gult. Möblerna är second hand (har jag inget emot – men nu är de trasiga och gulnade). Väggarna är vävtapet och belysningen obefintlig.”

Se bilderna här inifrån Lindas hus!

FOTO: Rickard Nilsson/TT, Instagram

Annons