Lilis och Susies ord om detaljen i TV4 – som tittarna inte får se

Susie Päivärinta och Lili Päivärinta

Foto: TT

I lördagens avsnitt av Så mycket bättre kliver superdon Lili & Susie in.
För Hänt avslöjar de nu en detalj som TV4-tittarna inte får se i programmet.
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom åren
Slå på ljud

Susie Päivärinta, 56, och Lili Päivärinta, 54, är systrarna som gjort succé som duon Lili & Susie. Under lördagskvällen var det dags för dem att kliva in i det populära tv-programmet Så mycket bättre. När Hänt når Lili och Susie berättar de att det var självklart att tacka ja.

– Vi kände äntligen för det är väldigt många av våra fans som har frågat under många år faktiskt. De var på oss för några år sedan men då hade dem inte riktigt kommit på hur de skulle göra med en duo så nu när det blev av tackade vi ja, säger Susie.

– Vi kände också att man vet ju inte hur länge ett sånt här här program håller på så vi kände att även fast det är under den här corona-perioden så gör vi det nu. Det kändes också som ett uppdrag att vara positiva och sprida glädje under en tuff tid, säger Lili.

Lili och Susies ärliga ord om inspelnings-tiden

Glädje blev det minst sagt, redan från första sekund som systrarna syns till fylldes programmet av energi och skratt. Men bakom kulisserna var det mer hektiskt än vad som framgår i programmet, menar de.

– Något som jag upplevde där, som jag inte upplever när jag ser programmet är att det är oerhört stressigt. Man har svårt att landa i alla olika situationer för det händer så mycket. Man var verkligen helt slut, när vi satte oss i bilen och skulle mot Visby där efter inspelningarna då fick man andas ut. Det var väldigt kul såklart men också stressigt, säger Lili.

Både Lili och Susie känner sig nöjda med sin medverkan, de trivdes även bra med de andra artisterna som de träffade. Däremot hade de önskat att det skulle bli mer tid till att få lära känna de andra på djupet.

– Det var så otroligt lite tid, vilket man kände var lite synd. Man hann inte hänga direkt personligt med någon. Det hade varit kul om man hade fått hänga typ en timme efteråt om det hade funnits tid men vi gick så i ett, så när man hann prata med de andra artisterna så var det om det var någon snabb paus i fem-tio minuter eller om någon skulle göra en speaker. Då hade man kanske fem minuter över där vi hann prata och hade jättekul men man hann inte fördjupa sig eller lära känna varandra, säger Susie.

Avslöjande detaljen som tittarna inte får se

I samma veva avslöjar de något som TV4-tittarna aldrig får se. När lördagens avsnitt av Så mycket bättre drar igång visar sig Lisa Nilsson, 50, redan ha åkt. Men vad Lili och Susie nu berättar är att Lisa fortfarande var kvar när de anlände – men deras möte får TV4-tittarna aldrig se.

– När vi kom så åkte Lisa hem så vi hann bara hälsa, ta en bild och säga hur mår du, säger Lili och påpekar att de återigen hade varit kul med mer tid med de andra artisterna.

LÄS OCKSÅ: Tommy Körberg bryter tystnaden om kokainmissbruket: ”Kåken”

LÄS OCKSÅ: Bytt är bytt– Li Pamp om okända relationen till Karin Laserow

FRÅN FÖRSTASIDAN