LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Li Pamp avslöjar verkliga relationen med Renée Nyberg

08 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Li Pamp & Renée Nyberg
Li Pamp gör sin första säsong i Bytt är bytt tillsammans med programledaren Renée Nyberg.
Nu berättar Li om relationen till Renée bakom kulisserna.
– Kände inte, säger hon till Hänt.
Annons
Allt du vill veta om nya Bytt är bytt-profilen Li PampBrand logo
Allt du vill veta om nya Bytt är bytt-profilen Li Pamp

Programmet där tävlanden ska lista ut värdet på spektakulära antikviteter är tillbaka och som vanligt leds programmet av den folkkära Renée Nyberg. Men på grund av coronapandemin som råder har dessvärre tittarfavoriten Karin Laserow stoppats från att medverka under denna säsongen, och i somras blev det klart att det är antikexperten Li Pamp som kliver in i hennes ställe. När Hänt pratar med Li berättar hon om tankarna som uppstod när hon fick den ärofyllda förfrågan.

– Jag kände nyfikenhet mest. Det var roligt och gick ganska snabbt, men det har bara känts glatt och roligt, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag har inte varit så nervös utan jag har faktiskt bara gått in i det här med glädje. Jag kanske är för gammal för att bli så nervös. Jag har haft en sund nerv, men ingen nervositet.

Li är medveten om att Karin med hennes starka personlighet har varit väldigt populär hos tittarna och att det därmed är väldigt stora skor att fylla, men trots det verkar hon ha landat i ett slags lugn där hon känner att hon inte är där för att konkurrera med någon.

Annons

– Hon är ju en fantastisk person. Det enda jag kunde fundera på innan var hur det blir att ställa sig på den plats där Karin har stått. Inte för att jag egentligen har sett mig som en ersättare, ingen kan ersätta Karin. Hon är en sån stark karaktär och karismatiskt person som kan massa saker. Jag är bara jag och kan bara gå in med inställningen att jag gör uppdraget som programmets expert på mitt sätt, efter mina förutsättningar och personlighet.

Li Pamp om verkliga relationen till kollegan Renée Nyberg

Hon berättar att hon haft det otroligt kul under inspelningarna och att en stor bidragande faktor till det är teamet runtomkring.

– Det har varit ett proffsigt gäng och det kände jag redan från början. Jag klickade väldigt snabbt med programledaren och teamet runt omkring, säger hon.

Och när det kommer till programledaren och kollegan Renée känner hon sig väldigt trygg och tacksam, trots att de inte hade någon som helst relation till varandra innan.

Annons

– Vi kände inte varandra innan vi började spela in det här programmet, men vi fann varandra väldigt omedelbart kan man säga. Hon är rolig och snabb och jag tror att vi kan mötas där. Vi hakar i varandra på ett naturligt sätt, berättar hon innan hon fortsätter:

– Hon är också ett superproffs yrkesmässigt. Hon är väldigt säker och professionell och då blir det ju lätt att jobba ihop.

Annons