Tobias Baders vädjan till följarna efter dotterns förlossning

Tobias Bader ber sina följare om hjälp att komma på namn till nyfödda dottern.

För bara dagar sedan kom Let's dance-profilen Tobias Bader och flickvännen Danielle Kindahls dotter till världen. Nu vädjar den nyblivna tvåbarnspappan om hjälp till följarna i ett inlägg på Instagram.

I måndags blev Let’s dance-profilen Tobias Bader, 32, pappa för andra gången. Han och flickvännen Danielle Kindahl, 30, har blivit tvåbarnsföräldrar och efter förlossningen meddelade han att de fått en liten dotter.

Hon är HÄÄÄR!!!”, skrev Tobias Bader i ett inlägg på Instagram när han delade den glada nyheten med sina följare.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Han fortsatte:

Danielle har gjort ett fantastiskt jobb i helgen och en 50 cm lång tjej är nu en del av familjen och nu är vi hemma och ska försöka förstå att hon är en del av familjen.

Tobias Bader och Danielle Kindahl fick sonen Milton i december 2017, dagen innan julafton. Att de skulle få sitt andra barn så nära inpå kom som en överraskning.

– Det var absolut inte planerat. De säger ju att mamman inte kan bli gravid när hon ammar, men det går tydligen. Det här blir skitbra. Vi har pratat om att vi vill ha två barn, men kanske inte förrän om ett år. Nu blev det så här, men å andra sidan blir de förhoppningsvis tajta och kan bli kompisar och hänga nu när det inte kommer att vara så står åldersskillnad mellan dem, har Tobias Bader sagt till Aftonbladet tidigare.

Ber om hjälp

Men nu återstår en sak – att ge den lilla tjejen ett namn. Och det är inte helt lätt för föräldrarna att komma på ett, därför ber de nu följarna om hjälp.

VI BEHÖVER HJÄLP MED NAMN!!! Vi har fortfarande inte kunnat bestämma oss till 100%, så har ni nått bra tjejnamn som även passar bra med Milton????!!”, skriver Tobias Bader i ett nytt inlägg på Instagram.

Det finns också annat på agendan än att ge bebisen ett namn. Tobias Bader är just nu aktuell i årets säsong av Let’s dance som har premiär på TV4 redan på fredag den 22 mars. I år tävlar han ihop med tv-profilen LaGaylia Frazier, som vi såg i TV4:s Talang-jury så sent som i fredags.

LÄS MER: Let’s Dance-profilen Tobias Baders bebislycka: ”Hon är här”

LÄS MER: Magdalena Graafs oväntade beslut inför Let’s dance-premiären

FOTO: TT/Karn Törnblom, Instagram

Senaste nytt