Let's Dance-profilen Tobias Baders bebislycka: ”Hon är här”

Tobias Baders pappalycka

Let'ss dance-profilen Tobias Bader och flickvännen Danielle Kindahl har fått sitt andra barn. Nu berättar han om den stora babylyckan.

Let’s Dance-profilen Tobias Bader, 32, har blivit pappa igen. Han och flickvännen Danielle Kindahl, 30, berättar på sociala medier att de fått en liten dotter.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Det var i oktober förra året som Tobias och Danielle avslöjade att de väntade barn igen. De hade då fått sitt första barn dagen innan julafton 2017 och Tobias Bader och Danielle Kindahl delade med sig av den glada nyheten på sina sociala kanaler.

”Skratt, värkar och kärlek har de senaste 48 timmarna bestått av! Igår 18.32 kom han”, skrev Tobias Bader då på sitt Instagram-konto.

Att de skulle få ett till barn så nära inpå var något av en överraskning.

– Det var absolut inte planerat. De säger ju att mamman inte kan bli gravid när hon ammar, men det går tydligen. Det här blir skitbra. Vi har pratat om att vi vill ha två barn, men kanske inte förrän om ett år. Nu blev det så här, men å andra sidan blir de förhoppningsvis tajta och kan bli kompisar och hänga nu när det inte kommer att vara så står åldersskillnad mellan dem, har Tobias Bader sagt till Aftonbladet.

Gratuleras stort av kollegorna

Nu har alltså paret fått sitt andra barn. På Instagram har Tobias Bader lagt upp en bild på sig själv, Danielle och deras nyfödda dotter.

Hon är HÄÄÄR!!!“, skriver Tobias på Instagram och fortsätter:

@daniellekindahl har gjort ett fantastiskt jobb i helgen och en 50 cm lång tjej är nu en del av familjen och nu är vi hemma och ska försöka förstå att hon är en del av familjen.

I kommentarerna rasar gratulationerna in, från fans, familj och vänner.

En av gratulanterna är Kristin Kaspersen.

Åh vad härligt allt gått bra. GRATTIS!!!” skriver hon.

Let’s dance-kollegan Malin Watson vill också vara med och gratulera.

STORT STORT GRATTIS FINA NI!!!! Hon är såååå fin! Välkommen till Världen Lilla Tjejen!!” skriver hon.

LÄS MER: Babylycka: ”Let’s Dance”-profilen ska bli pappa

LÄS MER:9 månader efter förlossningen – Let’s dance-profilen pappa igen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt