Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Let's dance-profilen Tobias Baders besked om nyfödda dotterns namn

03 apr, 2019 
Tobias Baders nya namnbesked
Tobias Bader och Danielle Kindahl fick nyligen en dotter. Efter att ha vädjat till sina följare om hjälp med ett namn till flickan avslöjar de nu vilka två förslag det står mellan.
Annons

I mars föddes Let’s dance-profilen Tobias Baders, 32, dotter. Han och flickvännen Danielle Kindahl, 30, är numera tvåbarnsföräldrar och de valde att dela med sig av nyheten i ett inlägg på Instagram.

Hon är HÄÄÄR!!! Danielle har gjort ett fantastiskt jobb i helgen och en 50 cm lång tjej är nu en del av familjen och nu är vi hemma och ska försöka förstå att hon är en del av familjen”, skrev Tobias Bader i ett inlägget på Instagram.

Danielle Kindahl och Tobias Bader har sedan tidigare sonen Milton, 1. Att få barnen så tätt inpå var inte planerat, något Tobias berättade för Aftonbladet förra året.

– De säger ju att mamman inte kan bli gravid när hon ammar, men det går tydligen. Det här blir skitbra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tobias Baders vädjan till följarna efter förlossningen

Nu återstår det bara att ge dottern ett namn. Makarna har haft svårt att bestämma sig för något och har tidigare bett sina följare på Instagram om hjälp med just detta.

Annons

VI BEHÖVER HJÄLP MED NAMN!!! Vi har fortfarande inte kunnat bestämma oss till 100%, så har ni nått bra tjejnamn som även passar bra med Milton????!!”, skrev Tobias Bader i ett inlägg på Instagram i mars.

Paret verkar nu vara lite närmare ett beslut men vänder sig återigen till följarna för råd.

”Tack för alla fina namnförslag! Vi har fortfarande inte bestämt oss men har 2 namn som vi gillar. Elle & Junie, vad tycker ni? Vad ser hon ut som?”, skriver Tobias Bader intill en bild på flickan.

Men om Tobias Bader och Danielle Kindahl blir klokare av kommentarerna är svårt att säga då följarna minst sagt är tudelade.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons