Let's dance-profilen Tobias Baders besked om nyfödda dotterns namn

Tobias Baders nya namnbesked

Tobias Bader och Danielle Kindahl fick nyligen en dotter. Efter att ha vädjat till sina följare om hjälp med ett namn till flickan avslöjar de nu vilka två förslag det står mellan.

I mars föddes Let’s dance-profilen Tobias Baders, 32, dotter. Han och flickvännen Danielle Kindahl, 30, är numera tvåbarnsföräldrar och de valde att dela med sig av nyheten i ett inlägg på Instagram.

Hon är HÄÄÄR!!! Danielle har gjort ett fantastiskt jobb i helgen och en 50 cm lång tjej är nu en del av familjen och nu är vi hemma och ska försöka förstå att hon är en del av familjen”, skrev Tobias Bader i ett inlägget på Instagram.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Danielle Kindahl och Tobias Bader har sedan tidigare sonen Milton, 1. Att få barnen så tätt inpå var inte planerat, något Tobias berättade för Aftonbladet förra året.

– De säger ju att mamman inte kan bli gravid när hon ammar, men det går tydligen. Det här blir skitbra.

Tobias Baders vädjan till följarna efter förlossningen

Nu återstår det bara att ge dottern ett namn. Makarna har haft svårt att bestämma sig för något och har tidigare bett sina följare på Instagram om hjälp med just detta.

VI BEHÖVER HJÄLP MED NAMN!!! Vi har fortfarande inte kunnat bestämma oss till 100%, så har ni nått bra tjejnamn som även passar bra med Milton????!!”, skrev Tobias Bader i ett inlägg på Instagram i mars.

Paret verkar nu vara lite närmare ett beslut men vänder sig återigen till följarna för råd.

”Tack för alla fina namnförslag! Vi har fortfarande inte bestämt oss men har 2 namn som vi gillar. Elle & Junie, vad tycker ni? Vad ser hon ut som?”, skriver Tobias Bader intill en bild på flickan.

Men om Tobias Bader och Danielle Kindahl blir klokare av kommentarerna är svårt att säga då följarna minst sagt är tudelade.

LÄS MER: Tobias Baders ord om kritiken efter händelsen med nyfödda dottern

LÄS MER: Tobias Baders vädjan till följarna efter dotterns förlossning

LÄS MER: Lönelista: Så mycket tjänar ALLA i Let’s dance

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt