LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Baders ord om kritiken efter händelsen med nyfödda dottern

29 mar, 2019 
AvStina Dahlgren
Nyblivna tvåbarnspappan Tobias bader från Let's dance är arg efter kritiken
Let's dance-profilen Tobias Bader är nybliven tvåbarnspappa. Nu ryter han ifrån efter kritiken från följarna. ”Man uppfostrar ju sina barn som man vill”, säger han.
Annons

I Oktober avslöjade Let’s dance-profilen Tobias Bader, 32, att han och flickvännen Danielle Kindahl, 30, väntade sitt andra barn. Deras första son Milton var då inte ens ett år, och Tobias berättade då för Aftonbladet att beskedet kom som en överraskning även för dem.

– Det var absolut inte planerat. De säger ju att mamman inte kan bli gravid när hon ammar, men det går tydligen. Det här blir skitbra. Vi har pratat om att vi vill ha två barn, men kanske inte förrän om ett år. Nu blev det så här, men å andra sidan blir de förhoppningsvis tajta och kan bli kompisar och hänga nu när det inte kommer att vara så står åldersskillnad mellan dem.

Den 17 mars kom parets dotter äntligen till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon är HÄÄÄR!!! @Daniellekindahl har gjort ett fantastiskt jobb i helgen och en 50 cm lång tjej är nu en del av familjen och nu är vi hemma och ska försöka förstå att hon är en del av familjen.” skrev Tobias på sin Instagram.

Annons

Under repetitionerna av Let’s dance, där han i år dansar med artisten LaGaylia Frazier, 58, berättar han för Hänt att den första tiden som tvåbarnspappa har varit tuff.

– Hon är extremt skrikig och sover ingenting. Hon har följt med hit en gång men då sov hon och var helt perfekt. Men på nätterna vaknar hon var 45:e minut.

Tobias Bader om kritiken

Tobias berättar att barn nummer två skiljer sig totalt från deras första barn som kunde sova flera timmar i sträck och som var lugn och tystlåten. Dessutom har han stött på en del kritik i rollen som pappa. Nyligen tog han med sig den nyfödda dottern till replokalerna, något som inte gillades av alla.

– Vi har alltid tagit med våran förra också på danspass och träningar. En del tycker inte om det, men då tycker jag att man uppfostrar ju sina barn som man vill, säger Tobias.

Det är framför allt på sociala medier han får kommentarer om barnuppfostran från sina följare. Han berättar om en händelse från förra sommaren då han tog med sig Milton till en tv-inspelning av Sommarkrysset.

Annons

– Han satt där med hörlurar och tittade och hade det bra. Men när det syntes i tv, då fick vi en del kommentarer. Han somnade ju efter ett tag, vad gör det om han sover hemma eller i min famn? Men många har starka åsikter.

”Alla föräldrar gör som de vill”

Dansaren påpekar dock att de tänker fortsätta ta med barnen när de kan. Han upplever att det endast har varit positivt för dem att vara med.

– Milton har blivit supersocial för han har varit med överallt. Det har till exempel aldrig varit problem på förskolan. Jag tror att det bara är positivt. Alla föräldrar gör som de vill.

Let’s dance sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: Instagram, TT/Magnus Sandberg

Annons