Calle Sterner bryter tystnaden om nya flickvännen

Calle Sterner och Kristin Kaspersen i Let's dance

Calle Sterner dansar ihop med Kristin Kaspersen i årets säsong av Let's dance. Efter att romansrykten börjat florera kring dansparet väljer Calle nu att berätta om sin nya flickvän.

I flera veckor har vi fått se tv-profilen Kristin Kaspersen, 49, tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner, 29, i Let’s dance på TV4. Duon har blivit en favorit bland tittarna och juryn har belönat dem med höga poäng under säsongen.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Kristin och Calle är inte bara skickliga danspartners – de har även blivit nära vänner. Kristin Kaspersen har tidigare uttalat sig om sin relation till Let’s dance-profilen.

– Att jobba så tätt ihop med någon, att lyssna in varandra, att respektera den andra, att ge den andra plats, det är ok att göra fel och vi löser det här tillsammans. För mig har det varit en jätteviktig resa i tillitsfrågan. Hur dålig jag än är en dag så står han kvar. Han lämnar inte mig även om jag gör bort mig, sa hon i en intervju tidigare i år.

Calle Sterner avslöjar: Så träffades jag och min flickvän

Kristin Kaspersen är sedan en tid tillbaka singel och letar inte aktivt efter en partner.

– Jag är lycklig själv. Sedan är det väl härligt om jag träffar någon och kan vara lycklig i det, men varför ska jag gå och längta efter något som jag inte har?, sa hon till Hänt i april.

Tv-profilens civilstatus i kombination med hennes kärleksfulla hyllningar till Calle Sterner har fått många tittare och fans att spekulera i om det finns någonting mer än bara vänskap mellan dem, något Kristin Kaspersen nu dementerar.

– Där är det väldigt långt ifrån. Calle har världens finaste flickvän, säger hon till Hänt under repetitionen inför fredagens Let’s dance.

Calle Sterner var singel när han var med i Let’s dance förra året, men berättar nu att han har en flickvän. Paret träffades via gemensamma vänner då flickvännen också är aktiv inom dansvärlden.

– Vi blev tillsammans i höstas och vi har varit tillsammans i lite mer än ett halvår, säger Calle.

Kristin Kaspersen har träffat flickvännen flera gånger och hon avslöjar att kvinnan i fråga sitter i publiken varje fredag. Enligt Kristin är Calles partner en fantastisk person och trots att Calle Sterner har kommit Kristin väldigt nära finns det ingen svartsjuka med i bilden.

– Hon är så cool och ni har en så fin relation, ni är trygga. Inga konstigheter om du kramar mig då det blir en del av det när man dansar ihop. Hon fattar den närhet som är i dans, hon kommer från den världen själv och fattar den grejen, säger Kristin.

Kristin Kaspersen hoppas att de alla tre kommer att fortsätta umgås även efter att Let’s dance är över.

– Det är därför jag är glad att han har en så fantastisk tjej för då kan jag hänga med henne och inte bara honom hela tiden.

Även Calle Sterner själv anser att han och Kristin Kaspersen har fått en väldigt speciell kontakt.

– Jag och Kristin känner inte varandra sen innan och nu har vi umgåtts varje dag. Man har verkligen fått en ny fantastisk vän.

LÄS MER: Kristin Kaspersens svar efter kritiken mot Let’s dance-juryn

LÄS MER: Allt du vill veta om Calle Sterner i Let’s dance

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT