LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens svar efter kritiken mot Let's dance-juryn

27 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Kristine Kaspersen i Let's dance 2019
I fredagens avsnitt av Let's dance belönade juryn Magdalena Forsberg med högsta poäng efter en tävling i discodans. Nu reagerar TV4-tittarna starkt på bedömningen.
Annons

Ikväll var det dags för ännu ett avsnitt av Let’s dance på TV4. Tittarna fick se deltagarna tolka sina favoritfilmer på dansgolvet och det märks att halva säsongen har passerat då poängen som delas ut bara blir högre.

Någon som snabbt blev en favorit hos tittarna är Kristin Kaspersen, 49, som i gårdagens program tolkade Lady Gagas succéfilm A star is born. I kommentarsfältet på Let’s dance Facebooksida är det flera personer som skriver att de hejar på just henne i danstävlingen.

”Men alltså Kristin och Calle!! Jag grät av upplevelsen under er dans, så magiskt vackert!!”, skriver en person.

”Har ju inte sett dom dansa än men Kristin är ju i en klass för sig!”, skriver en annan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

TV4-tittarnas kritik efter juryns bedömning i Let’s dance

Förutom pardansen fick deltagarna även utmana varandra i en fartfylld disco battle. Efter detta bedömde juryn deras insatser och det bästa paret belönades med hela 14 poäng.

Annons

Skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, 51, och hennes danspartner Tobias Karlsson, 41, tog hem fullpotten efter discotävlingen. Men i kommentarsfältet på Kristin Kaspersens Instagramkonto är det tydligt att många TV4-tittare inte håller med om juryns bedömning.

”Kristin, nu gick det väl en maska hos juryn…. 14 poängen gick åt helt fel par. NI VAR DISCO PARET”, skriver en tittare i en kommentar.

”Alltså, vad hände??? Ni var ju KLART bäst i discotemat!!!!!!!! Alltså, så jävla grym är du!! Å vilket jäkla lyft!”, skriver en annan.

”Men HALLÅ hur GRYM var inte du i discodansen?! Trodde på fullpott men spela roll, helt jäkla grym är du”, skriver en tredje.

Efter sändningen berättar Kristin Kaspersen för Hänt att hon inte är missnöjd med placeringen.

–Vi kom tvåa, vi gav ju allt. Vi gör vår grej, alla gör sin grej. Det är ju asbra att komma tvåa.

Vad har ni att säga till de tittare som anser att ni borde ha vunnit?

Annons

– Vi älskar er, tack för komplimangen. Vi är inget utan er. Tack för att ni är med oss, säger Kristin Kaspersen.

Nu besvarar även jury-medlemmen Tony Irving, 52, tittarnas kritik mot deras bedömning.

– Disco är ett brett begrepp och Kristin har jättehög energi, hon har jätteexplosiva steg och rörelser, hon gjorde lyft. Men Magdalena lyckades klara allt genom att göra alla möjliga olika discorörelser, de gjorde en pardans, alla solonummer, säger han och fortsätter:

– Magda visade en bred disco medan Kristin var ganska mycket samma. Baserat på discots bredd valde vi Magda som vinnare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons