Artikeln innehåller reklamlänkar

Let's dance-Linn Hegdal och Jacob Persson om sin relation

Linn Hegdal och Jacob Persson i Let's dance

Linn Hegdal och Jacob Persson är två dansare från årets säsong av Let's Dance. Efter att ha synts flitigt ihop på sociala medier berättar de nu om sin relation utanför programmet.

Let’s Dance är i full gång på TV4 och den här veckan är det dags för dansparen att ge sig in i filmens värld. Det ska tolkas allt från Bradley Cooper & Lady Gaga’sA Star is born” till filmen om Ted Gärdestad ”Ted – för kärlekens skull”.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Handbollsspelaren och debattören Linnéa Claeson, 27, dansar tillsammans med Jacob Persson, 24, som i år gör sin första säsong som dansare i Let’s dance.

Jacob tävlingsdansar även ihop med Linn Hegdal, 23, som i rutan dansar med kändissonen och DJ:en Lancelot”Lance” Hedman, 18.

–Jag och Jacob har dansat ihop i sju år, berättar Linn.

Tillsammans har de bland annat vunnit titeln som svenska mästare i latinamerikansk dans och om en månad väntar VM för dansparet.

 ”Vi bor ihop”

Jacob och Linn har flitigt setts ihop på sociala medier, både innanför och utanför dansstudion. På flera av bilderna syns de närgångna med varandra. Nu berättar Jacob att de även bor ihop, men något kärlekspar är de inte.

– Hon är som en lillasyster för mig. Vi bor ihop och har tävlingsdansat tillsammans  i 7 år nu. Hon är som en familjemedlem, säger Jacob.

Linn Hegdal om Jacob Persson

Även Linn beskriver deras relation som två syskon.

– Nej, vi är verkligen inget par.

Hon förstår dock att folk undrar då de spenderar så mycket tid ihop.

–Vi tränar varje dag och reser och tävlar runt om i hela Europa. Så det blir nästan varje helg när vi inte gör Let’s dance. I sju år har vi setts varje dag, säger Linn Hegdal.

Let’s dance sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

LÄS MER: Linn Hegdals kärleksbesked efter romansryktena med Lance Hedman i Let’s dance

LÄS MER: Linnéa Claeson avslöjar hemliga kyssarna i Let’s dance

LÄS MER: Lönelista: Hen tjänar mest av alla i Let’s dance

FOTO: Instagram

AV: Elin Möllervärn och Stina Dahlgren

SENASTE NYTT!