Artikeln innehåller reklamlänkar

Linn Hegdals kärleksbesked efter romansryktena med Lance Hedman i Let's dance

Linn Hegdal från Let's dance om kärlekslivet

Romansryktena kring Lancelot ”Lance” Hedman och dansaren Linn Hegdal i Let's dance har gått varma. De har dock dementerat en eventuell relation. Nu berättar Linn om sitt kärlekliv.

Let’s dance har dragit igång med en ny säsong på TV4. Bland deltagarna finns namn som sångaren Robin Bengtsson, programledaren Kristin Kaspersen, före detta fotbollsproffset Tomas Ravelli och journalisten Sanna Lundell.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Kändissonen och DJ:en Lancelot ”Lance” Hedman, 18, tävlar ihop med dansaren Linn Hegdal, 23. Som så många gånger förr när det kommer till par i Let’s dance började snabbt romansrykten florera. Under pressträffen för programmet dementerade de båda att det skulle vara något mer än vänskap mellan dem.

– Linn är som min mamma, sa Lance.

– Lite så. Vad har du ätit? Var är dina skor?, svarade Linn.

Både Lance och Linn är singlar

Lance kärleksliv har många följt med spänning den senaste tiden. Många tjejer har kommit och gått, men just nu träffar han ingen.

– Jag har ingen kärlek som jag träffar just nu, säger han.

Även hans danspartner Linn är singel.

– Ja, jag är singel, säger hon.

Hon berättar att det inte blir jättemycket tid över för att dejta, men säger att hon inte letar efter någon just nu heller.

– Nej, jag är glad singel!

Let’s dance hjälper inte kärleklivet

Att synas i ett av Sveriges mest populära program på bästa sändningstid gör att fler folk känner igen henne ute på stan, men några inviter eller uppvaktanden på sociala medier har hon ännu inte märkt av.

– Jag har inte så mycket fokus. Det är klart att någon har skickat meddelande, men det är inte så mycket mer än så, säger Linn Hegdal.

Let’s dance sänds på fredagar kl 20:00 på TV4 och TV4Play.

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

LÄS MER: Lönelista: Så mycket tjänar ALLA i Let’s Dance – spana in Linn och Lance lön

FOTO: IBL/Carolina Byrmo, IBL/Charlotte Brunzell

FRÅN FÖRSTASIDAN