Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Linnéa Claeson avslöjar hemliga kyssarna i Let’s dance

19 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Linnéa Claeson avslöjar hemliga kyssarna i Let's dance 2019.
Linnéa Claeson avslöjade förra veckan att hon har någon speciell vid sin sida. Nu berättar hon om hånglandet bakom kulisserna i Let's dance.
Annons

Linnéa Claeson, 27, är handbollstjejen, som efter karriären i Danmark valde att lägga mer fokus på sin karriär som debattör där hon driver frågor om bland annat trakasserier och jämställdhet. Linnéa är en av deltagarna av Let’s Dance 2019, där hon dansar med Jacob Persson, 24.

– Det är tufft, vi tränar skitmycket. Både jag och Jacob är elitidrottare så vi tränar väldigt mycket. Det är mycket blåmärken av klackar och kast och allt, säger Linnéa Claeson.

I förra veckans program sa Linnéa Claeson i direktsändning att känslan i Let’s dance var som att vara nykär. När Hänt efteråt frågade henne om hon var nykär avslöjade hon att det finns någon speciell.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är nykär i hela den här grejen med Let’s Dance och i hela gänget, vi har så roligt tillsammans. Men sedan finns det ju kanske någon speciell också, men det vill jag inte avslöja riktigt än, sa Linnéa Claeson då.

Annons

Kärleksfullt i Let’s dance enligt Linnéa

Under veckans repetitioner inför direktsändningen på fredag ville hon inte gå in på fler detaljer, men erkände att stämningen bakom kulisserna verkligen är kärleksfull.

– Det är jätteflörtigt här. Det är som att gå i gymnasiet igen, den känslan är det här varje dag. Man flörtar med de som är snyggast i klassen, man viskar och man skrattar, säger hon.

Hon säger att hon själv är en väldigt kärleksfull och flörtig person, men vem eller vilka hon spanar på vill hon inte säga.

Men har det hånglats lite här bakom när kamerorna inte ser?

– Ja.

Mellan vilka då?

– Det är hemligt, säger Linnéa Claeson.

Let’s dance sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: Karin Törnblom

Annons