Så är Let’s dance-Katjas verkliga relation till Erics flickvän Hanna

Eric Saade, Katja Lujan Engelholm, Hanna Schönberg

Proffsdansaren Katja Luján Engelholm och artisten Eric Saade är ett av paren i Let's dance 2022.
Men hur är Katjas relation till Erics flickvän Hanna Schönberg?
Läs här!
1:52

Efter reklamen: Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

(1:52)

Let's dance är det folkkära programmet där vi får följa svenska kändisar som paras ihop med proffsdansare för att tillsammans tävla om den ärofyllda glasskon.

I årets upplaga av säsongen har tre deltagare hunnit lämna – tv-profilen Mia Parnevik, 54, författaren Henrik Fexeus, 50, och skådespelerskan Cecilia ”Cissi” von der Esch, tidigare Forss, 36.

Inför kvällen är det sju par som är kvar i tävlingen, men som alltid så kommer det att försvinna ett par även ikväll. Vilka det blir återstår att se.

En romantisk historia mellan deltagare i Let's dance

Genom åren har många kända profiler och proffsdansare tävlat i Let's Dance, och som ett brev på posten så har det uppstått en del romanser mellan deltagarna.

Under veckor av intensiv träning på tu man hand och tät kroppskontakt så är det inte helt oförståeligt ifall vissa par utvecklar en lite extra nära relation bakom kulisserna.

I Let's Dance 2009 slog det bland annat gnistor mellan Laila Bagge, 49 och Nicklas Wahlgren, 56, som gifte sig redan året därpå och blev föräldrar till sonen Kit 2011. Paret gick skilda vägar efter fyra år som gifta.

Även proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, har hittat kärleken i sina Let's dance-partners. Två gånger dessutom. När hon och Samir Badran parades ihop 2017 flödade romansryktena under säsongens gång, och på efterfesten av finalen bekräftade de romansen inför alla. Detta med en het kyss. Det tidigare paret höll ihop i två år innan de tillslut bestämde sig för att gå skilda vägar.

Erics flickvän Hanna visar upp bebislyckan

Idag är Sigrid istället tillsammans med Robin Bengtsson, 31. De träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019 och idag bor de tillsammans i ett hus i Vallentuna. Så kul!

Sigrid Bernson Robin Bengtsson

Så är relationen mellan Let's dance-Katja och Eric Saades flickvän Hanna

Ett av dansparen som fortfarande är kvar i årets säsong och är artisten Eric Saade, 31 och danspartnern Katja Luján Engelholm, 29. De har fått bra kritik av både tittare och juryn och på sociala medier har man förstått att de har en fin relation till varandra.

Men hur är Katjas relation till Erics flickvän, sedan två år tillbaka, Hanna Schönberg?

Jo, den verkar vara fin. Inte helt obefintlig iallafall. Går man in på både Katja och Hannas Instagram-profiler kan man nämligen se att de följer varandra. Fint!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!