LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let’s dance-Hampus Hedström bekräftar lyckan med Ines: ”Klickar”

20 maj, 2023 
Hampus Hedström och danspartnern Ines Stefanescu
Hampus Hedström och danspartnern Ines Stefanescu har tagit sig till semifinalen av Let's Dance 2023.
Nu bekräftar Hampus lyckan med Ines.
"Jag hade inte...", säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under press med Let's dance-deltagarnaBrand logo
Under press med Let's dance-deltagarna

Ikväll är det äntligen dags för semifinalen av Let's Dance 2023 och vi är ett steg närmre att få veta vem som kommer kamma hem den åtråvärda glasskon i nästa veckas final.

De tre paren som ikväll bland annat ska framföra den dans som hittills har gått sämst, till en låt som juryn har valt, är Hampus Hedström, 26, och Ines Stefanescu, 22, Charlotte Kalla, 35, och danspartnern Tobias Karlsson, 46, samt Renaida Braun, 25, och Tobias Bader, 37.

Hampus Hedströms avslöjande om relationen med Ines: "Klickar"

Det har varit en intensiv vår för våra kära Let's Dance-deltagare då de har spenderat i stort sett dygnets alla timmar i dansstudion.

Inför kvällens semifinal ska de tre återstående paren göra upp om finalplatserna. Men en som inte har haft särskilt många danserfarenheter och som inte förväntat sig att ta sig så långt i tävlingen är komikern och youtubern Hampus Hedström som dansar tillsammans med Ines Stefanescu.

– Jag hade inte kunnat fått det bättre. Anledningen till att vi är i semifinal är på grund av Ines. Men klickar man inte i kemi så är det svårt. Vi har så förbannat roligt! Vi är som bästa kompisar som älskar samma fika och skämt. Har inte skrattat så här mycket på så många år, säger Hampus till Hänt och fortsätter:

– Vi har tagit hand om varandra och gör det som ett team.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons