LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tony Irving rasar mot Charlotte Kalla i Let's dance: ”Ingen har tvingat dig”

04 maj, 2023 
Frida Eklöf
Tony Irving rasar mot Let's dance deltargarna
Det är ord och inga visor från Tony Irving.
Let's dance
är i full gång men jurymedlemmen är inte nöjd med kändisarnas insatser – och han riktar hård kritik mot särskilt en deltagare.
– Det är så jävla orättvist, säger Tony till Hänt.
Annons
Tobias Karlsson bryter ihop efter händelsen i intervjunBrand logo
Tobias Karlsson bryter ihop efter händelsen i intervjun

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Varje vecka får vi följa när folkkära kändisar lär sig att dansa under bästa sändningstid i Let's dance.

Under programmets gång har jurymedlemmen Tony Irving, 56, visat sitt missnöje flera gånger. För Hänt uttrycker han nu stark kritik mot en av deltagarna.

Tony Irvings hårda ord mot Charlotte Kalla

En av deltagarna som får ta emot extra mycket kritik av juryprofilen är Charlotte Kalla, 35, som dansar tillsammans med Tobias Karlsson, 45.

– Jag tycker att Charlotte är en magnifik legend inom skidåkning. Och är en stor hjälte för väldigt många svenskar. Jag är otroligt imponerad att hon som gravid kvinna ställer upp i en danstävling som är fysiskt krävande och en sport som hon aldrig tidigare utfört, säger Tony till Hänt och fortsätter:

– Men, ett stort men, ingen har tvingat henne att ställa upp i tävlingen som gravid. Svenska folket måste sluta se henne som en gravid kvinna. Det är så jävla orättvist mot alla andra i tävlingen.

Annons

Sett till tittarnas röster har det inte gått någon nöd på Charlotte då hon inte hamnat i någon dansduell under hela säsongen. Men trots det tycker Tony att hon ligger långt efter alla andra i utvecklingskurvan.

Juryprofilen stöttar dock inte att svenska folket röstar på Charlotte bara för att hon är gravid och inte ser det hon gör dansmässigt.

– Sentimentaliteten svenskar har för sina idrottsstjärnor irriterar skiten ur mig. Det är förbaskat orättvist mot alla andra som tävlar, säger Tony.

Tony Irvings tydliga budskap till deltagarna i Let's dance

Inför de kommande deltävlingarna vill Tony se en förändring hos de fem paren som är kvar.

"Vi har nått den punkt där jag kan säga ärligt: Alla är bra. Alla är duktiga. Alla har känsla. Alla har utvecklats. Allt är lagom lugnt och städat. Och jag är uttråkad som fan. Nu vill jag ge alla en rejäl förbaskad spark i arslet", skriver Tony i en krönika på TV4:s hemsida och fortsätter:

"Det är inte mitt ansvar att tycka om dig. Och du har ingen rätt till mina poäng. Om du inte känner min spark i arslet och vågar bli unik och annorlunda mot dina konkurrenter så förtjänar du att åka ut. Jag orkar inte längre se mellan fingrarna för småmisstag", skriver han.

FOTO: TT

Annons